Davy James is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

In aflevering 7 van Sneakerjagers ‘On Air’ seizoen 2 ontvangt host van de show Valerio Zeno de twee broers Davy James en Joey Michael. Eerder hadden we het al over de jongste van de twee, Joey Michael. Nu is het de beurt aan de oudste, Davy James!

Davy James en zijn passie voor de Air Max 1

Als je naar de Instagram van Davy James kijkt zie je duidelijk welk model zijn favoriet is, de Nike Air Max 1. Als je door zijn feed scrolt op Instagram zal je paartjes tegenkomen als de Air Max 1 ‘Elephant’, Air Max 1 ‘White Powerwall’, Air Max 1 ‘Pinnacle’ en Air Max 1 ‘Cherrywood’. Maar Davy’s passie voor sneakers is niet nieuw. Ongeveer 15 jaar geleden begon het voor hem. Zonder enige kennis van sneakers had hij contact met winkels uit Azië en kocht daar zijn eerste paar ‘Elephants’. Sindsdien is zijn collectie alleen maar uitgebreid. Een van zijn pronkstukken heeft Davy meegenomen naar de studio van Sneakerjagers ‘On Air’.

De eerste Nike Air Max 1

In de aflevering heeft Davy de eerste Nike Air Max 1 mee. Omdat de sneaker ruim 35 jaar oud is, is hij niet meer te dragen. Zo fragiel dat hij spontaan uit elkaar zal vallen wanneer je hem aan zou trekken. Veilig in een doorzichtige doos vertelt Davy graag over deze speciale sneaker.

Ook voor nieuwe sneakers kun je terecht bij Davy. Als liefhebber wil hij dan ook echt bijna alles hebben en zijn paartjes als de Nike SB Dunk Low x Travis Scott en Nike x Sacai LD Waffle niet onbekend voor Davy. In de nieuwe aflevering vertelt Davy James alles over zijn passie voor sneakers. Kijken dus!

In deze nieuwe aflevering van Sneakersjagers ‘On Air’ hebben we naast de twee broertjes te gast ook een giveaway. We geven namelijk 50 Sneakerjagers mokken weg. Wil je weten hoe je deze kan winnen? Check dan aflevering 7 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 10 juli 2020 om 20:00 via Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!

Previous ArticleNext Article