Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘Island Green’ komt binnenkort

22 juli 2020 18:20
De Air Jordan 1 Mid ‘Island Green’ komt binnenkort

De laatste paar weken hebben we de Air Jordan 1 Mid gezien in veel verschillende variaties en kleuren combinaties, maar soms is het fijn om een klassiek model terug te zien in een mooi lederen jasje.

De Air Jordan 1 Mid heeft lang onder de radar gelegen, maar doordat er in 2020 al veel mooie colorways en variaties zijn uitgekomen wordt de Air Jordan 1 Mid steeds meer geliefd door de sneaker community. Vergeleken met de High en Low top versie van de sneaker, kwam de Air Jordan 1 Mid pas uit in het jaar 2000. De sneaker was dan ook ontworpen als een lifestyle model in plaats van een basketbal sneaker.

Air Jordan 1 Mid ‘Island Green’ | 554724-132

De gehele sneaker is gemaakt van leer en houd de sneaker mooi klassiek. De color blocking die eerder te zien was op de Air Jordan 1 High ‘Black Toe’ keert terug. De mudguard en lace holders aan de voorkant van de sneaker zijn dan ook zwart gekleurd. De toebox, midfoot en gebied rondom de enkel zijn wit gekleurd met Island Green overlays. Een zwarte tong en island green Swoosh maken het bovenwerk af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

Een release datum voor de Air Jordan 1 Mid ‘Island Green’ is nog niet bekend, maar kunnen deze zomerse sneaker binnenkort verwachten bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Mid 'Island Green'

554724-132 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Island Green'
Air Jordan 1 Mid 'Island Green'
Air Jordan 1 Mid 'Island Green'
images by Nike