Release Reminder: Nike Space Hippie Pack ‘Volt’

Vorige maand kwamen de eerste colorways uit van het duurzame Nike Space Hippie Pack. Dit pack was meteen erg geliefd en ook zo uitverkocht. Gelukkig komt er aankomende donderdag 16 juli het Nike Space Hippie Pack ‘Volt’ uit.

Het Nike Space Hippie pack is geïnspireerd door het leven op Mars, waar het materiaal schaars is en niet opnieuw geleverd wordt. De sneakers in het pack zijn enorm duurzaam en worden gemaakt van restanten. De sneakers zijn gemaakt van flyknit materiaal dat is gemaakt van 85-90% gerecycled materiaal zoals shirts, plastic flessen en productie resten.

Nike Space Hippie Pack ‘Volt’

De drie modellen die uitkomen zijn de 01, 02 en het 03 model. Het Nike Space Hippie pack is dus gemaakt uit 85-90% gerecyclede materialen op het bovenwerk. Dit enorm comfortabele flyknit materiaal heeft een grijze kleur gekregen met de Nike Swoosh in een Volt kleur. De 01 en 02 zijn alle twee low top modellen waarbij alleen het 01 model over veters beschikt. Het 03 model is een high top versie en ook meteen het meest opvallend.

Op het bovenwerk van de 03 zitten verschillende details gemaakt van plastic en foam dat allemaal weer aan elkaar verbonden zit. Alle drie de modellen beschikken over een Crater Foam midsole. Deze midsole is gemaakt van 12% Nike Grind rubber in combinatie met foam materialen. Hierdoor wordt de sneaker nog lichter en meer responsive aan de voet. Een leuk extraatje is dat de sneaker niet wordt geleverd in een kartonnen doos met daarin de sneaker doos. Daarentegen is de kartonnen door meteen de sneaker doos. Deze doos is gemaakt van herbruikte materialen en plantaardige inkt.

Release

De Nike Space Hippie Pack ‘Volt’ komt uit op donderdag 16 juli op de Nike SNKRS app. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releaskalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Space Hippie 01 'Grey/Volt'

CQ3986-002 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie Volt
Nike Space Hippie Volt
Nike Space Hippie Volt

Nike Space Hippie 02 'Grey/Volt'

CQ3988-002 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie Volt
Nike Space Hippie Volt
Nike Space Hippie Volt

Nike Space Hippie 03 'Grey/Volt'

CQ3989-002 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie Volt
Nike Space Hippie Volt
Images by Nike

Previous ArticleNext Article