Skip to content
Upcoming

Er wordt een nieuwe Air Jordan 1 Mid ‘Chicago’ verwacht in 2020

10 juli 2020 20:08
Er wordt een nieuwe Air Jordan 1 Mid ‘Chicago’ verwacht in 2020

Er is een nieuwe ‘Chicago’ colorway opgedoken en deze wordt nog in 2020 verwacht. Bijna iedereen kent de Air Jordan 1 ‘Chicago’ colorway wel, echter heeft hij dit keer een kleine twist gekregen op de Air Jordan 1 Mid. Lees snel verder voor meer informatie.

De ‘Chicago’ is zeer populair, omdat dit de eerste colorway was die op de Air Jordan 1 High verscheen. In 1994 verscheen de eerste Retro colorway en vervolgens verscheen de eerstvolgende retro colorway pas weer in 2013! Ondertussen zijn er al meerdere iteraties en deze aankomende colorway wordt daar hopelijk snel aan toegevoegd!

Air Jordan 1 Mid ‘Chicago’ | 554724-173

De kleurcombinatie die wordt gebruikt voor de ‘Chicago’ colorway is voor de meeste wel bekend, namelijk Gym Red, wit en zwart. De basis bestaat uit een witte kleur, terwijl de overlays worden bedekt door een rode kleur. Verder beschikt de Swoosh over een zwarte kleur en de panelen rondom de enkel ook. Normaal gesproken zou de hiel ook een rode kleur krijgen, maar die hebben ze bij deze iteratie wit gelaten, zodat de sneaker toch anders is dan zijn voorgangers. Onder het bovenwerk loopt een klassieke witte midsole met een rode rubberen outsole.

Helaas is het nog niet duidelijk wanneer de sneaker zal releasen, maar wij verwachten dat de Air Jordan 1 Mid ‘Chicago’ in 2020 zal droppen. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 Mid 'Chicago'

554724-173 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Mid Chicago
Jordan 1 Mid Chicago
Jordan 1 Mid Chicago