De Nike WMNS Air Max 90 Cuban Link krijgt een vervolg

De jarige Air Max 90 van Nike is een icoon in de sneakerwereld onder de Nike Air Max modellen. Het model bestaat dit jaar 30 jaar en heeft zich al meerdere keren bewezen en blijft ook maar weer verbazen. Zo ook met deze Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’ colorway die recent is opgedoken. Het model is in een zeer opvallend jasje gestoken.

Het iconische model is al in ongelofelijk veel colorways gedropt en ook in 2020 is hij al vaak voorbij gekomen in nieuwe kleurtjes of andere materialen. Maar waarom zien we de sneaker in zoveel colorways in 2020? Dat komt omdat het model in 2020 30 kaarsjes uitblaast. Al 30 jaar lang domineert de Air Max 90 de Nederlandse sneakerwereld met nog een aantal andere modellen. Dit viert Nike natuurlijk groot. Zo ook met deze aankomende colorway.

Nike Wmns Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’ | CT6047-400

Allereerst beginnen we natuurlijk bij het bovenwerk. De sneaker heeft een basis gekregen dat is gemaakt van mesh in een roze kleur. Hierop zijn meerder overlays te vinden in zowel donkerblauwe kleuren als witte kleuren. De donkerblauwe kleur is gemaakt van lakleer rondom de toebox, terwijl hij overloopt in rubberen eyestays en vervolgens ook in de tong en veters. Op de veters loopt een gouden ketting met onderaan de veters een gouden patch met Nike branding. Normaal gesproken zal je denken dat rood niet samengaat met roze, maar Nike heeft het toch voor elkaar gekregen om het te laten werken op deze sneaker. De Swoosh, branding op de hiel en rondom de Air Unit zijn rood van kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met hieronder een donkerblauwe outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike Wmns Air Max 90 Cuban Link ‘Midnight Navy’. Check Sneakerjagers dagelijks om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.Previous ArticleNext Article