Skip to content
Upcoming

First Look op de Quai 54 x Air Jordan 1 Low

8 juli 2020 20:41
First Look op de Quai 54 x Air Jordan 1 Low

Normaal gesproken vind er elk jaar het Quai 54 streetbaltoernooi plaats in Parijs, maar door het Corona virus zal dat dit jaar helaas niet het geval zijn. Wel brengt Jordan Brand in samenwerking met Quai 54 een Air Jordan 1 Low. Van deze Quai 54 x Air Jordan 1 Low is ook een foto van opgedoken.

Jordan Brand en Quai 54 zullen ons niet alleen de Air Jordan 1 Low brengen, maar ook een Air Jordan 6 in twee verschillende colorways. Hiervan zijn ook al officiële foto’s van naar buiten gekomen. Nu is er ook eindelijk een eerste foto van de Quai 54 x Air Jordan 1 Low.

Quai 54 x Air Jordan 1 Low ‘Sail’ | First Look

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een basis van mesh en leer. De mesh panelen zijn versierd met bruine en gele grafische patronen die tribale en op basketbal geïnspireerde beelden combineren. Op de sneaker zijn witte veters bevestigd met hierop en rondom branding. Op de veters zit een rode patch met hierop ’23’ branding. De tong zelf beschikt over een rode Jumpman. De Swoosh is verwerkt in een bruine kleur.

Volgens geruchten zal de sneaker op zaterdag 18 juli 2020 releasen. Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates over deze sneaker. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker.


Quai 54 x Air Jordan 1 Low
Image by @bshop_basketball