Skip to content
Upcoming

Ronnie Fieg heeft de KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi onthuld

8 juli 2020 19:48
Ronnie Fieg heeft de KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi onthuld

Ronnie Fieg zit niet stil en dat bewijst hij maar weer eens. Een paar dagen geleden opende hij de deuren van zijn nieuwe flagship store in Tokio. Gisteren onthulde Ronnie Fieg dat er een KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi onderweg is.

Voor de mensen die niet weten wie Ronnie Fieg is, hij is de oprichter van het merk KITH. Het merk werd in 2010 opgericht en kent sindsdien al grote successen. Zo heeft het al meerdere samenwerkingen met Nike achter de rug, maar ook met Tommy Hilfiger, Coca Cola en Versace.

KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi | Details

De samenwerking verwijst naar de vroege zaterdagochtend van Ronnie Fieg waarop hij de televisie aanzette om de cartoon Looney Tunes te kijken. Als we kijken naar de sneaker zien we al snel het zwarte bovenwerk. Hierop zien we al snel de gehele cast van personages voorbij komen van Looney Tunes. Het kenmerkende All Star logo op de binnenkant is ook vervangen voor het logo van Looney Tunes. Echter staat er KITH onder het logo. Op de witte contrasterende midsole is er nog meer KITH branding te vinden, namelijk in het rood. Een doorschijnende outsole maakt de sneaker af, want onder de outsole kan je namelijk het motto ‘JUST US’ lezen.

Scroll naar beneden om officiële foto’s te bekijken van de KITH x Looney Tunes x Converse sneaker. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws over deze aankomende collab.


KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi
KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi
KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi