Skip to content
Upcoming

Update: Nike geeft de Air Force 1 een ‘bling, bling’ upgrade

6 juli 2020 10:05
Update: Nike geeft de Air Force 1 een ‘bling, bling’ upgrade

Nike is dit jaar lekker bezig en heeft al heel veel verschillende colorways van verchillende modellen gereleased. Zo ook van de Air Force 1. De razend populaire sneaker kent sowieso ongekend veel colorways. Deze nieuwe colorway van de Air Force 1 heeft wel hele toffe details gekregen. Zo zijn er op het bovenwerk verschillende soorten leer te zien en natuurlijk de bling accessoires.

De Air Force 1 is één van de meest tijdloze modellen van Nike. Dit model wordt dan ook vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. De AF 1 begon als basketbal schoen maar groeide al snel uit tot een van de meest bekende modellen van Nike, buiten het veld.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX | CZ8101-100

Het lederen bovenwerk van de Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX heeft een basic witte kleur. Ondanks dat is de sneaker alles behalve basic. Alleen al het getrommelde witte leer dat te zien is op de swoosh en de hiel zorgen voor een frisse look. Daarbij heeft de verlengde tong van de sneaker een stijlvolle oranje/bruine kleur ontvangen. En wat natuurlijk het meeste opvalt aan de sneakers zijn de te gekke bling accessoires die te zien zijn op te veters van de sneaker. De insole heeft een blauwe kleur gekregen.

Release

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX heeft inmiddels een releasedatum gekregen. Aanstaande zaterdag, 11 juli 2020, zal deze release vanaf 09:00 uur verkrijgbaar via diverse verschillende Nike-retailers voor een retail prijs van €120,-. Bekijk de afbeeldingen van de sneaker hieronder!


Nike WMNS Air Force 1 '07 LX Low 'Bling'

CZ8101-100 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Images by: Asphaltgold & Nike