Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 95 ‘Pastel’ zal exclusief voor dames gereleased worden

5 juli 2020 10:16
Deze Nike Air Max 95 ‘Pastel’ zal exclusief voor dames gereleased worden

Het was natuurlijk al bekend dat dit jaar Nike Air Max 90 al 30 jaar mee gaat. Maar daarnaast vier ook de Nike Air Max 95 een jubileum, dit jaar bestaat het model alweer 25 jaar. En om die reden brengt Nike geweldige colorways uit van dit model. Bijvoorbeeld de Nike Air Max 95 ‘Pastel‘, deze colorway heeft prachtige pasteltinten die zorgen voor een echte zomerse feeling. Deze release zal exclusief voor dames zijn.

Nike WMNS Air Max 95 ‘Pastel’ | CZ5659-001

Er zijn dit jaar al heel wat te gekke releases geweest voor het 25 jarige bestaan van de Air Max 95, en daar kan deze aan toegevoegd worden. De pasteltinten op het bovenwerk zorgen voor een super cleane colorway. De overlays die bij de midsole te zien zijn hebben een pastel paarse kleur ontvangen, dit is overigens ook terug te zien bij de veterlusjes. De roze overlay is in dezelfde kleur terug te zien op de tong van de sneaker. De zacht gele kleur maakt het helemaal af en zorgt voor een zomerse look. De midsole is in de kleur ‘summit-white’ en de outsole heeft een strakke zwarte kleur gekregen. Natuurlijk kan de Air Max 95 branding niet missen, deze is terug te vinden op de tond van de sneaker met verschillende kleuren, die overigens ook terugkomen op de sneaker.

Wanneer de Nike WMNS Air Max 95 ‘Pastel” precies gereleased zal worden is nog onbekend, wel is er bekend dat er een prijskaartje van €170,- aan zal hangen. Deze toffe colorway van de Air Max 95 zal verkrijgbaar zijn bij Nike. Om op de hoogte te blijven van meer informatie over bijvoorbeeld deze sneaker, kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Nike WMNS Air Max 95 'Ghost'

CZ5659-001 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike