Skip to content
Upcoming

Nike brengt meerdere Swooshes op de Air Force 1

3 juli 2020 19:27
Nike brengt meerdere Swooshes op de Air Force 1

De Nike Air Force 1 blijft ons altijd weer verassen met nieuwe colorways en variaties. Tussen de KITH en Tie Dye colorway brengt Nike nu meerdere Swooshes op de Air Force 1.

De Swoosh

De Swoosh kennen we natuurlijk allemaal van Nike, een van de meest herkenbare logo’s ter wereld, maar hoe is dit logo tot stand gekomen. Nike werd opgericht in 1964 door Bill Bowerman en Phil Knight. Het bedrijf dat zij hadden opgezet heten eerst Blue Ribbon Sport. In 1971 veranderden zij de naam naar Nike, Inc. Carolyn Davidson ontmoette Phil Knight en deed wat freelance werk voor hem en creëerden zo de Swoosh. Door de jaren heen is de Swoosh een klein beetje veranderd en wordt die op de dag van vandaag vaak gebruikt zonder het woord “NIKE”.

Nike Air Force 1 ‘Swooshes‘ | CK7214-101

De Air Force 1 houd zich trouw aan het originele bovenwerk. De base van de sneaker is namelijk gemaakt van wit leer. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt zijn de meerdere Swooshes die zijn geplaatsts op het bovenwerk. De Swoosh op de midfoot is hetzelfde gebleven, alleen zijn er op de voorvoet en op de hiel ook Swooshes geplaatst. Deze Swooshes zijn gemaakt van iridescent materiaal, hierdoor zijn de kleuren anders vanuit verschillende hoeken. Een witte mid-en outsole ronden de sneaker af.

De officiële releasedatum van de Air Force 1 ‘Swooshes’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken wel verwacht bij Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 'Swooshes'

CK7214-101 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Images by Nike