De releasedatum voor de Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ is bekend

KangaROOS is de samenwerking aangegaan met Thatboii. Samen hebben zij het populaire Ultralight model van KangaROOS een make-over gegeven. Ook is er een releasedatum bekend gemaakt van de Thatboii x KangaROOS collab.

Thatboii is niet zo maar een merk dat je overal tegenkomt. De sleutel tot succes van het merk is het combineren van streetwear essentials en items van hoge kwaliteit in beperkte oplagen. In 2016 werd het merk opgericht door CHELO. Het in München gevestigde merk staat voornamelijk bekend om zijn Tees en de speciale items die worden gemaakt in Duitsland. De kenmerkende look van het merk is clean en simpel, deels streetwear, deels High Fashion en deels alledaags design met een unieke tint in elke collectie die zij creëeren.

Samen hebben zij een sneaker samengesteld die men doet denken aan een BMX silhouet, terwijl het KangaROOS model oorspronkelijk een handbalschoen was uit de jaren ’80. Chelo, oprichter van Thatboii, vindt de sneaker een absolute allrounder en de sneaker werkt met vele verschillende outfits. Dit was voor hem ook heel belangrijk.

Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ | 4707T0002009

Als we naar de sneaker kijken valt het snel op dat het bovenwerk volledig grijs van kleur is. De basis van de sneaker bestaat uit mesh, met verschillende overlays van suède. Verder beschikt de sneaker over een grote tong die overigens ook van mesh is gemaakt. De buitenkant is versiert met de branding van KangaROOS, terwijl op de binnenkant de branding van Thatboii is te vinden. Onder het bovenwerk loopt een beige zool die de sneaker helemaal afmaakt.

Zoals we al zeiden is er ook een releasedatum bekend gemaakt. Op vrijdag 10 juli 2020 zal de sneaker releasen via Sneakerbaas en 43Einhalb om 00:00u ’s nachts. Bij Sneakerbaas moet je je van te voren inschrijven om kans te maken op een paartje. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


Thatboii X KangaROOS 'Grey'

4707T0002009 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS

Previous ArticleNext Article