Jordan Brand toont de volledige line-up voor Fall 2020 82

De maand juli is om de hoek en dat betekent dat er nog vele zomerse releases zullen droppen. Echter heeft het Jordan Brand ons nu al een kijk gegeven van de volledige line-up voor de komende maanden na de zomer. De Air Jordan Fall 2020 collectie bevat 12 sneakers bevatten, waarvan er drie exclusief voor vrouwen zijn.

Er zullen in totaal vier Air Jordan 1’s worden uitgebracht, waaronder de exclusieve Satin Snake voor dames, Metallic Silver, SB geïnspireerde Biohack en de Light Smoke Grey. De line-up bestaat verder uit de Air Jordan 5 Oregon Ducks colorway, twee Air Jordan 12’s in een University Gold en Indigo Blue kleurenpalet en twee Air Jordan 3’s, waarbij er één exclusief voor vrouwen is en de andere een Denim make-over krijgt. Helaas komt de Denim uitvoerig alleen uit in Japan. De dames krijgen ook een Air Jordan 6 in een Black/Smoke colorway, terwijl de Air Jordan 13 de bekende Lucky Green colorway zal krijgen. De collectie wordt afgesloten door de Air Jordan 14 Hyper Royal.

De Air Jordan collectie zal releasen over de aankomende maanden bij Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en meer informatie over elke release. Houd ook onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High OG WMNS ‘Satin Snake’

Satin keert terug naar deze Air Jordan 1 speciaal voor vrouwen. Wat bijzonder is aan deze release is de slangenhuid in het zwart die zich bevind op de hiel, Swoosh en rondom de enkel.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 Retro High OG CO.JP ‘Neutral Grey’

De Air Jordan 1 Retro High OG CO.JP komt voor het eerst sinds 2001 terug. Om deze felbegeerde ‘Neutral Grey’ colorway te eren heeft Jordan brand de release beperkt tot 2.020 paar. Hierbij wordt de sneaker geleverd in exclusieve zilveren koffers.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 High OG ‘Biohack’

De Air Jordan 1 High OG ‘Biohack’ weerspiegeld de Undefeated x Nike Dunk High. De sneaker komt in veel verschillende kleuren en krijgt door de verkleurde zool een vintage look.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Light Smoke Grey’

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Light Smoke Grey’ komt in een neutrale maar toch kleurrijke kleurenstelling. het wit met grijs gecombineerd met rood vormen zo een legendarische colorway.

Air Jordan collectie

Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’

De Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ is exclusief voor de dames. Het witte leer en olifantenprint dient als basis terwijl de ‘Laser Orange’ kleur zich baant bij de tong, eyelets en midsole.


Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’

De Air Jordan 3 ‘Fire Red’ komt terug met een twist. De iconische olifanten print is dit keer gemaakt van denim. Hierbij is het Jumpman logo en het Nike logo beide geplaatst op de hiel door een doorzichtige overlay. Helaas zal de sneaker alleen uitkomen in Japan.


Air Jordan 5 retro Se ‘Oregon’

De legendarische ‘Oregon’ colorway keert terug op de Air Jordan 5. De Oregon colorway is bij veel verzamelaars erg gewild. Deze Air Jordan5 ‘Oregon’ zal een bovenwerk bevatten van groen met zwart en gele details op de midsole.


Air Jordan 6 Wmns ‘Black/Smoke’

De derde en laatste Air Jordan speciaal voor de dames zal de Air Jordan 6 ‘Black/Smoke’ worden. Opvallend aan deze colorway zijn de doorzichtige plastic vlakken op de midfoot.


Air Jordan 12 Retro ‘University Gold’

Deze Air Jordan 12 is een ode aan Gary Payton. De ‘University Gold’ colorway is vergelijkbaar met wat Payton bij de Lakers droeg.


Air Jordan 12 Retro ‘Stone Blue’

De Air Jordan 12 ‘Stone Blue’ komt aan het eind van dit jaar uit. De sneaker is gekleurd in een Indigo Blauwe kleur terwijl de mudguard het OG hagendissen patroon heeft.


Air Jordan 13 ‘Lucky Green’

De Air Jordan 13 is een eerbetoon aan twee iconische Jordan Brand atleten die hebben gespeeld bij de Boston Celtics. De kleurencombinatie is geïnspireerd op Gary Payton en Ray Allen, aangezien de witte, zwarte en groene kleur samenkomen.

Air Jordan collectie

Air Jordan 14 Retro ‘Hyper Royal’

Last but not least de aankomende Air Jordan 14. De ‘Hyper Royal’ colorway is een combinatie van wit en blauw.

Air Jordan collectie

Previous ArticleNext Article

Het Nike ‘Worldwide Pack’ dropt aanstaande donderdag 9 juli 2

Het Nike Worldwide Pack is een van de grootste packs van 2020 tot nu toe. Het gehele pack bestaat uit negen sneakers. Alle sneakers hebben een overal witte kleur gekregen met verschillende materialen en kleurige details.

Nike Worldwide Pack

Het Nike Worldwide pack bestaat uit negen sneakers, deze sneaker zijn de Air Max 90, Air Max 95, Air Force 1, Air Max MX-720-818, Air Max 97, Air Max 270 React en Daybreak. Het bovenwerk van alle sneakers is deels gemaakt van verschillende witte materialen zoals suede, mesh, leer en rubber. Tussen deze verschillende materialen zijn kleurige details te vinden. Bijna alle silhouetten hebben mini Swooshes als decoratie gekregen, terwijl bij andere sneakers vaak het Nike Worldwide Logo terugkomt in grote en kleine vormen.

Een van de meest opvallende uit het gehele pack is toch wel de Nike Daybreak. Deze sneaker beschikt over een wit leren bovenwerk met een zwarte Swoosh. Over deze Swoosh zijn mini Swooshes geplaatst in verschillende kleuren. De sneaker wordt geheel afgemaakt door een blauwe outsole wat een echte eye catcher is.

Het Nike Worldwide Pack kom uit op donderdag 9 juli op onder andere Nike.com. De prijs verschilt van €100,- tot €190,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 90 SE 'Worldwide'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 Worldwide Pack 'White

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 Worldwide Pack' - White

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Max MX-720-818 Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Force 1 Worldwide Pack - White & Blue

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Max 97 Worldwide Pack

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Daybreak Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Force 1 Worldwide Pack - White/Green

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack
Images by Nike

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 7

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 7

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

136027-500 · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb