De Stussy x Nike Spiridon KK released binnenkort 75

Bijna drie maanden geleden gingen Stussy en Nike weer samenwerken. De twee brachten toen twee Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 uit. Dit werd gedaan om de Air Zoom Spiridon Cage 2 weer tot leven te brengen, want na deze release kwamen er steeds meer colorways voor die model. Nu gaan de twee weer samenwerken en hebben gewerkt aan de Spiridon KK.

Stüssy

Stussy is een Amerikaans kleding merk dat is opgericht in de begin jaren 80. Stussy profiteerden in het begin vooral van de surf scene, maar is daarna snel overgenomen door de skateboard en hip-hop scene. Het logo van Stussy begon allemaal nadat oprichter Shaw Stussy zijn achternaam krabbelden achterop surf boards. Hierna is hij dit gaan gebruiken op shirts, shorts en petten en is dit gaan verkopen vanuit zijn auto. Stussy heeft door de jaren heen veel samenwerkingen gehad met onder andere Nike, Carhartt WIP, Cactus Plant Flea Market en het Amsterdamse Patta.

Stussy x Nike Spiridon KK

De Stussy x Nike Spiridon KK komt in een ‘White’ en ‘Black’ colorway. Bijna identiek aan de Air Zoom Spiridon Cage 2 is het bovenwerk van de KK gemaakt van stevig mesh. Over dit stevige mesh zit een spinnenweb achtige plastic cage die van de voorvoet naar de hiel loopt. Nike branding is te vinden met een Swoosh op de midfoot en toebox met Stussy branding op de tong. Opvallend aan de sneaker is dat het model niet beschikt over een veter systeem. Bij beide colorways zit het bovenwerk op een witte midsole. in de hak van de sneaker zit de enorme Air Unit die binnen een cage zit.

De Stussy x Nike spiridon KK komt op 30 juli uit bij Nike voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Stüssy X Nike Spiridon KK 'Black'

donderdag 30 juli 2020

Naar alle aanbieders
Stussy x Nike Spiridon KK
Stussy x Nike Spiridon KK
Stussy x Nike Spiridon KK

Stüssy X Nike Spiridon KK 'White'

donderdag 30 juli 2020

Naar alle aanbieders
Stussy x Nike Spiridon KK
Stussy x Nike Spiridon KK
Stussy x Nike Spiridon KK
Images by Yankeekicks

Previous ArticleNext Article

Het Nike ‘Worldwide Pack’ dropt aanstaande donderdag 9 juli 4

Het Nike Worldwide Pack is een van de grootste packs van 2020 tot nu toe. Het gehele pack bestaat uit negen sneakers. Alle sneakers hebben een overal witte kleur gekregen met verschillende materialen en kleurige details.

Nike Worldwide Pack

Het Nike Worldwide pack bestaat uit negen sneakers, deze sneaker zijn de Air Max 90, Air Max 95, Air Force 1, Air Max MX-720-818, Air Max 97, Air Max 270 React en Daybreak. Het bovenwerk van alle sneakers is deels gemaakt van verschillende witte materialen zoals suede, mesh, leer en rubber. Tussen deze verschillende materialen zijn kleurige details te vinden. Bijna alle silhouetten hebben mini Swooshes als decoratie gekregen, terwijl bij andere sneakers vaak het Nike Worldwide Logo terugkomt in grote en kleine vormen.

Een van de meest opvallende uit het gehele pack is toch wel de Nike Daybreak. Deze sneaker beschikt over een wit leren bovenwerk met een zwarte Swoosh. Over deze Swoosh zijn mini Swooshes geplaatst in verschillende kleuren. De sneaker wordt geheel afgemaakt door een blauwe outsole wat een echte eye catcher is.

Het Nike Worldwide Pack kom uit op donderdag 9 juli op onder andere Nike.com. De prijs verschilt van €100,- tot €190,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 90 SE 'Worldwide'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 Worldwide Pack 'White

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 Worldwide Pack' - White

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Max MX-720-818 Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Force 1 Worldwide Pack - White & Blue

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Max 97 Worldwide Pack

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Daybreak Worldwide Pack 'White'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack

Nike Air Force 1 Worldwide Pack - White/Green

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack
Images by Nike

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 7

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 7

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

136027-500 · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb