Release Reminder: Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas 96

Tyshawn Jones, een van de grootste skaters te wereld, is de samenwerking aangegaan met Fucking Awesome en adidas. Samen hebben de drie gewerkt aan een opvallende skateschoen.

Tyshawn Jones

Tyshawn Jones is een profesionele Amerikaanse skateboarder van 21 jaar. Jones begon met skateboarden op zijn tiende, door het spelen van het spel SKATE met zijn broer en oom. Nadat Jones zijn broer was gestopt met skateboarden, bleef Jones door gaan en haalden het falen hem niet naar beneden. In 2011 ontmoeten hij Jason Dill, directeur van het merk Fucking Awesome. Dill was zo onder de indruk dat even later Jones werdt gesponsord door Fucking Awesome. Drie jaar later, in 2014, signeerde Jones bij adidas Skateboarding en maakten gelijk een debuut video. In 2018 won Jones de Trasher Skater of the Year prijs, dit was een van zijn grootste mijlpalen.

Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas | FX0865

Wat Jones adidas skate-schoenen onderscheid van andere skate-schoenen is dat hij op basketbal sneakers is geïnspireerd. het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mosterd geel nubuck. De drie strepen op de midfoot zijn gemaakt van doorschijnend plastic en het logo van Fucking Awesome wikkelt zich rond de achterkant van de sneaker van beide schoenen. Onder het bovenwerk rust een zwart met bruine gum zool.

De Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas released op zaterdag 27 juni bij adidas voor een prijs van €90,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fucking Awesome X Tyshawn Jones X adidas

FX0865 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders
View this post on Instagram

Tyshawn FA Adidas available now

A post shared by FAworldentertainment (@fuckingawesome) on

Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 5

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 5

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

dinsdag 7 juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb

Een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle is onderweg 16

Het is alweer even geleden dat er een samenwerking is gedropt tussen sacai x Nike, maar daar lijkt verandering in te komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle.

De sacai x Nike collab is niks nieuws. Het was in 2019 misschien wel één van de meest populaire samenwerkingen die dropte en dat kwam voornamelijk door de sacai x Nike LD Waffle. De sneaker verscheen in zeven verschillende kleurcombinaties en er is een mogelijkheid dat er een achtste colorway onderweg is!

Fragment x sacai x Nike LD Waffle | First Look

Oprichter van Fragment, Hiroshi Fujiwara deelde op zijn Instagram profiel een foto waarop hij een sacai x Nike sneaker droeg die nog nooit eerder was gezien. De sneaker heeft blauwe, donkerblauwe en zwarte kleuren op het bovenwerk. Natuurlijk zijn ook de elementen, zoals Swooshes en zolen etc. weer dubbel verwerkt op de sneaker. Net boven de midsole is een Fragment detail te vinden.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fragment samenwerkt met sacai, want in 2017 brachten ze samen een minimalistische Converse Chuck Taylor All Star. Helaas is er nog niets officieel bevestigd, dus blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Fragment x sacai x Nike
Image by @kunichi_nomura