Release Reminder: Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas

Tyshawn Jones, een van de grootste skaters te wereld, is de samenwerking aangegaan met Fucking Awesome en adidas. Samen hebben de drie gewerkt aan een opvallende skateschoen.

Tyshawn Jones

Tyshawn Jones is een profesionele Amerikaanse skateboarder van 21 jaar. Jones begon met skateboarden op zijn tiende, door het spelen van het spel SKATE met zijn broer en oom. Nadat Jones zijn broer was gestopt met skateboarden, bleef Jones door gaan en haalden het falen hem niet naar beneden. In 2011 ontmoeten hij Jason Dill, directeur van het merk Fucking Awesome. Dill was zo onder de indruk dat even later Jones werdt gesponsord door Fucking Awesome. Drie jaar later, in 2014, signeerde Jones bij adidas Skateboarding en maakten gelijk een debuut video. In 2018 won Jones de Trasher Skater of the Year prijs, dit was een van zijn grootste mijlpalen.

Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas | FX0865

Wat Jones adidas skate-schoenen onderscheid van andere skate-schoenen is dat hij op basketbal sneakers is geïnspireerd. het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mosterd geel nubuck. De drie strepen op de midfoot zijn gemaakt van doorschijnend plastic en het logo van Fucking Awesome wikkelt zich rond de achterkant van de sneaker van beide schoenen. Onder het bovenwerk rust een zwart met bruine gum zool.

De Fucking Awesome x Tyshawn Jones x adidas released op zaterdag 27 juni bij adidas voor een prijs van €90,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fucking Awesome X Tyshawn Jones X adidas

FX0865 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
View this post on Instagram

Tyshawn FA Adidas available now

A post shared by FAworldentertainment (@fuckingawesome) on

Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas
Fucking Awesome x tyshawn Jones x adidas

Previous ArticleNext Article