Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ dropt donderdag 25 juni

Enige tijd geleden schreven we over de legendarische Air Force ‘White Tiger’. De sneaker is vanaf vandaag, donderdag 25 juni 2020, om 09:00 uur verkrijgbaar via de Nike SNEAKRS app. Deze nieuwe Nike Air Force 1 heeft spetterende details, die allemaal in het teken staan van de nieuwe Zuid-Koreaanse voetbaltenues. Ondanks dat de Olympische Spelen dit jaar niet door gaan, heeft Nike deze colorway toch onthuld die gepland stond voor dit vierjaarlijkse evenement.

Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ | CW3919-100

Deze te gekke Air Force ‘White Tiger’ heeft verschillende details gekregen. De sneaker beschikt over een wit glad lederen bovenwerk. Een belangrijk detail aan het bovenwerk is dat de linkerschoen roze accenten heeft gekregen en de rechterschoen lichtblauwe accenten. Als we verder kijken naar de Swoosh zien we dat deze beschikt over een wit met zwarte zebraprint, daarbij wordt de Swoosh geaccentueerd door een roze of blauwe lijn. De tong is bedrukt met het bijgewerkte Koreaanse voetballogo. Om het Korea thema helemaal compleet te maken is als finishing touch het kenmerkende heel-logo vervangen door de Koreaanse vlag. Als we dan verder gaan naar de zool zien we dat de middenzool beschikt over een witte kleur, terwijl de outsole beschikt over een roze of blauwe kleur gemaakt van doorzichtig materiaal.

Release

De Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ dropt namelijk vandaag ,donderdag 25 juni 2020 via de Nike SNEAKRS app. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €130,00 euro.

Houd onze releasekalender in de gaten als je op de hoogte wil blijven van alle sneaker releases en volg ons op social media voor het laatste sneakernieuws! Geniet tot dinsdag nog van de afbeeldingen hieronder.

Nike Air Force 1 'South Korea'

CW3919-100 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'South Korea'
Nike Air Force 1 'South Korea'
Images by Nike
Previous ArticleNext Article