Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ dropt donderdag 25 juni 204

Enige tijd geleden schreven we over de legendarische Air Force ‘White Tiger’. De sneaker is vanaf vandaag, donderdag 25 juni 2020, om 09:00 uur verkrijgbaar via de Nike SNEAKRS app. Deze nieuwe Nike Air Force 1 heeft spetterende details, die allemaal in het teken staan van de nieuwe Zuid-Koreaanse voetbaltenues. Ondanks dat de Olympische Spelen dit jaar niet door gaan, heeft Nike deze colorway toch onthuld die gepland stond voor dit vierjaarlijkse evenement.

Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ | CW3919-100

Deze te gekke Air Force ‘White Tiger’ heeft verschillende details gekregen. De sneaker beschikt over een wit glad lederen bovenwerk. Een belangrijk detail aan het bovenwerk is dat de linkerschoen roze accenten heeft gekregen en de rechterschoen lichtblauwe accenten. Als we verder kijken naar de Swoosh zien we dat deze beschikt over een wit met zwarte zebraprint, daarbij wordt de Swoosh geaccentueerd door een roze of blauwe lijn. De tong is bedrukt met het bijgewerkte Koreaanse voetballogo. Om het Korea thema helemaal compleet te maken is als finishing touch het kenmerkende heel-logo vervangen door de Koreaanse vlag. Als we dan verder gaan naar de zool zien we dat de middenzool beschikt over een witte kleur, terwijl de outsole beschikt over een roze of blauwe kleur gemaakt van doorzichtig materiaal.

Release

De Nike Air Force 1 ‘White Tiger’ dropt namelijk vandaag ,donderdag 25 juni 2020 via de Nike SNEAKRS app. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €130,00 euro.

Houd onze releasekalender in de gaten als je op de hoogte wil blijven van alle sneaker releases en volg ons op social media voor het laatste sneakernieuws! Geniet tot dinsdag nog van de afbeeldingen hieronder.

Nike Air Force 1 'South Korea'

CW3919-100 · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'South Korea'
Nike Air Force 1 'South Korea'
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 4

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 5

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

dinsdag 7 juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb

Een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle is onderweg 16

Het is alweer even geleden dat er een samenwerking is gedropt tussen sacai x Nike, maar daar lijkt verandering in te komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle.

De sacai x Nike collab is niks nieuws. Het was in 2019 misschien wel één van de meest populaire samenwerkingen die dropte en dat kwam voornamelijk door de sacai x Nike LD Waffle. De sneaker verscheen in zeven verschillende kleurcombinaties en er is een mogelijkheid dat er een achtste colorway onderweg is!

Fragment x sacai x Nike LD Waffle | First Look

Oprichter van Fragment, Hiroshi Fujiwara deelde op zijn Instagram profiel een foto waarop hij een sacai x Nike sneaker droeg die nog nooit eerder was gezien. De sneaker heeft blauwe, donkerblauwe en zwarte kleuren op het bovenwerk. Natuurlijk zijn ook de elementen, zoals Swooshes en zolen etc. weer dubbel verwerkt op de sneaker. Net boven de midsole is een Fragment detail te vinden.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fragment samenwerkt met sacai, want in 2017 brachten ze samen een minimalistische Converse Chuck Taylor All Star. Helaas is er nog niets officieel bevestigd, dus blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Fragment x sacai x Nike
Image by @kunichi_nomura