Pleasures x Reebok komen met een verrassende collab op de Classic Leather Legacy

Er is een nieuwe samenwerking onderweg tussen Reebok en Pleasures. Het is niet de eerste keer dat deze twee merken de handen ineen slaan, maar waar ze dit keer mee komen trekt toch wel direct de aandacht. De aankomende collab zal bestaan uit de Classic Leather Legacy in een opvallende colorway. Benieuwd? Lees dan vooral nog even verder.

Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy |

De Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy komt in een colorway bestaande uit verschillende lichtbruine tinten, de perfecte kleuren voor de warme temperaturen. Als eerste zullen we kijken naar de basis van de sneaker dat gemaakt is van zandkleurig mesh. aan de zijkanten van de sneaker is een opvallende stof toegevoegd dat een glinsterend effect meegeeft aan de schoen, dit lijkt gemaakt te zijn van ripstop. Over deze opvallende elementen zijn verschillende zachte en rustige panelen geplaatst in diverse kleuren. Zo zien we beige getinte overlays op de hak, rondom de enkel en in het logo van Reebok op de zijkant van de sneaker. Daarbij zijn er ook lichtbruine overlays toegevoegd als lace cage en ook in het Reebok logo. Natuurlijk is niet alleen de Reebok branding terug te vinden op de sneaker, in één van de lichtbruine overlays is namelijk de branding van Pleasures uitgesneden.

De rustige, maar toch opvallende upper is geplaatst op een interessante zool. De midsole is namelijk van behoorlijke dikte dat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Deze midsole is voorzien van een witte kleur met daarbij een enkel crème kleurig element. De outsole heeft juist weer een donkere kleur gekregen dat een mooi contrast creëert.

Release

Er is helaas nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt van de Pleasures x Reebok Classic Leather Legacy. We moeten dus nog even geduld hebben, maar blijf Sneakerjagers vooral in de gaten houden via de website en onze socials voor het laatste nieuws over deze collab en nog vele andere releases. Check hieronder de eerste beelden van de samenwerking tussen Pleasures en Reebok.

Image by Pleasures
Previous ArticleNext Article