Jasper Lijfering, eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, is te gast in aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast 171

Valerio Zeno, host van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast, ontvangt in de vijfde aflevering van seizoen twee niemand minder dan de King of Vintage watches: Jasper Lijfering.

Jasper is eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, één van de (zowel niet de meest) toonaangevende boutiques in luxe vintage horloges. Het familie bedrijf bestaat al sinds 1987 en heeft een ware metamorfose doorgemaakt onder Jasper sinds 2014. Dit was het jaar dat Jasper het bedrijf over nam van zijn ouders. Sinds 11 jaar zit de winkel op de Singel in het centrum van Amsterdam en hier ontvangt en verwelkomt Jasper samen met zijn team dagelijks klanten die komen voor de beste luxe vintage horloges. Denk aan merken als Rolex, IWC, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier.

Naast zijn succesvolle winkel weet Jasper ook online duizenden bezoekers te trekken met Amsterdam Vintage Watches. Doormiddel van videos waarin hij bijvoorbeeld de nieuwe vintage horloges in de winkel bespreekt of zijn mening geeft of de horloges van de spelers van Ajax brengt Jasper zijn passie voor horloges over op een groot publiek. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten is weet Jasper met de marketing via bijvoorbeeld YouTube en Instagram een grote doelgroep aan te spreken die interesse heeft in horloges.

In de vijfde podcast aflevering verteld Japer alles over zijn passie, ondernemerschap en natuurlijk sneakers! Deze nieuwe aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Previous ArticleNext Article

De vijfde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat live! 44

We zijn weer los! Aflevering 5 van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu online. In deze aflevering ontvangt onze host Valerio Zeno, Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en Rolph van Heyster van Calico Jack.

Jasper Lijfering

Jasper Lijfering is CEO van één van de meest toonaangevende vintage luxe horloges boutiques, Amsterdam Vintage Watches. Door zijn innovatieve manier van marketing weet Jasper een gigantisch grote doelgroep aan te spreken en enthousiast te maken voor horloges. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten wet Japers met YouTube videos en natuurlijk de Instagram een breed publiek aan te spreken. Check vooral zijn insta @jasper_lijfering als je benieuwd ben naar horloges.

Rolph van Heyster

Combineer Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear en football culture en je krijgt Calico Jack. Deze toonaangevende sneaker- & streetwearstore in Venlo weet al jaren de essentie van streetwear te weerspiegelen. Check vooral de insta van @calicojackstore om een goeie impressie te krijgen van deze geweldige winkel in Venlo en geïnspireerd te raken door heerlijk voetbal foto’s van de jaren 90.

De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Rolph van Heyster, co-owner van Calico Jack, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast 60

In aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangt host van de show Valerio Zeno mede eigenaar van Calico Jack: Rolph van Heyster.

Rolph van Heyster opende in 2013 samen met Erik Morrenhof de sneaker en lifestyle winkel Calico Jack in Venlo. Sinds dien is de sneaker en streetwear winkel een gevestigde naam in de Nederlandse sneakerwereld. Door Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear met football culture te combineren heeft Calico Jack een bijzonder divers aanbod die we niet in heel veel winkels zien.

Naast liefhebber van fashion en sneakers is Rolph gek van voetbal. Dit is duidelijk te zien in de winkel van Calico Jack. Zo word je verwelkomt door een vintage foto van Pirlo in Inter Milan shirt als je binnenloopt, en is de Instagram feed regelmatig gevuld met prachtige foto’s die je meenemen naar het voetbal van de jaren 80 en 90.

In de podcast verteld Rolph alles over zijn winkel Calico Jack, de sneakerwereld en de corona periode. De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Michael Hubner, eigenaar van Deaup, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast 120

Na een korte break gaan we weer volle bak verder met onze podcast reeks.

Valerio ontvangt in aflevering vier van seizoen twee onder andere de gepassioneerde en dolenthousiaste Deventenaar Michael Hubner.

Michael is eigenaar van Deaup, de sneaker concept-store aan de Kleine Overstraat 5 in Deventer, die afgelopen april nog een feestje vierde met hun driejarig bestaan. Hij is al ruim 17 jaar verzamelaar en enorme liefhebber van de sneakercultuur. Al in 2012 werd  Deaup geboren en ging Michael samen met een vriend aan de slag met het kopen en verkopen van echte collector items. Deaup nam deel aan sneakerbeurzen en bouwde snel naam op. Michael wilde alleen verder en met de opgebouwde spaarpot opende hij in 2017 zijn eigen concept store waarmee hij sneakerliefhebbers uit Deventer en omgeving bediend. De shop verkoopt niet alleen commerciële collecties maar zeker ook gelimiteerde items van populaire labels als Supreme en Yeezy. Het resulteerde al snel in een nominatie in de categorie ‘beste start-up’ van de Dutch Retail Experience. 

In de podcast verteld Michael over zijn ervaring als retailer, de veranderingen in de sneakercultuur, waar hij zijn inspiratie vindt en natuurlijk een aantal heerlijke anekdotes van zijn collectors aan en verkopen. Want Michael heeft nog een groot talent: uitgebreid en aanstekelijk vertellen over alles wat met sneakers te maken heeft. 

De 4e aflevering van seizoen 2 is te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast