Een nieuw hoofdstuk in het Air Max 1 mystery 328

De Air Max 1 is misschien wel het meest populaire model in Nederland. Na jaren van tientallen releases en colorways zwakte de focus van Nike op de Air Max 1 aan het eind van 2019 af. Er kwamen een stuk minder releases uit dan in de voorgaande jaren, en het vooruitzicht werd somber ingezien door het grote publiek. Toch zijn er lichtpuntjes in deze donkere Air Max 1 dagen. Het aantal geruchten rondom Air Max 1 releases neemt weer toe en er zitten weer een aantal dikke releases aan te komen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Nike Air Max 1 Premium

Een maand geleden was er het gerucht dat er twee nieuwe colorways van de Air Max 1 Premium aan zitten te komen. Opvallend aan deze geruchten is dat de mini-swoosh terug is te vinden op het bovenwerk. Ook valt op dat de groene colorway wellicht zijn inspiratie heeft gevonden bij de Air Max 1 x Patta ‘Chlorophyll’ uit 2009. Deze twee colorways lijken in oktober 2020 uit te komen.

@py_rates

CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’

Een ander gerucht waar menig sneaker liefhebber van op zal springen is de CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’. Deze mogelijke release van een echte klassieker is erg onzeker. De release is niet bevestigd, maar ook niet ontkent en hebben we dus nog volle hoop dat deze collaboratie terug zal keren. Mocht hij uitkomen, dan moeten we nog wel even geduld hebben. Hij wordt namelijk pas in 2021 verwacht.

Deze afbeelding is van de originele release uit 2006

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ Powerwall Pack

De re-issue van de Air Max 1 ‘Lemonade’ van de Powerwall Pack lijkt deze zomer nog uit te komen. Om het nog leuker te maken wordt er verwacht dat deze release samen zal komen met de release van twee gelijke sneakers in een ‘Pine Green’ colorway en een ‘Pink’ colorway. Ze zullen verspreid releasen over dit jaar.

Nike Air Max 1 ???

Tenslotte kunnen we bekend maken dat er volgende maand twee Air Max 1 sneakers releasen. Het enige wat we weten over deze release is dat de twee sneakers vanaf 30 juli 2020 om 09:00 uur verkrijgbaar zullen zijn en dat ze €140 zullen gaan kosten. Foto’s of verdere details zijn nog niet beschikbaar. Houd daarom de Sneakerjagers Release Kalender goed in de gaten.

Nike Air Max 1

donderdag 30 juli 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1

donderdag 30 juli 2020

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 6

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 5

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

dinsdag 7 juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb

Een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle is onderweg 16

Het is alweer even geleden dat er een samenwerking is gedropt tussen sacai x Nike, maar daar lijkt verandering in te komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle.

De sacai x Nike collab is niks nieuws. Het was in 2019 misschien wel één van de meest populaire samenwerkingen die dropte en dat kwam voornamelijk door de sacai x Nike LD Waffle. De sneaker verscheen in zeven verschillende kleurcombinaties en er is een mogelijkheid dat er een achtste colorway onderweg is!

Fragment x sacai x Nike LD Waffle | First Look

Oprichter van Fragment, Hiroshi Fujiwara deelde op zijn Instagram profiel een foto waarop hij een sacai x Nike sneaker droeg die nog nooit eerder was gezien. De sneaker heeft blauwe, donkerblauwe en zwarte kleuren op het bovenwerk. Natuurlijk zijn ook de elementen, zoals Swooshes en zolen etc. weer dubbel verwerkt op de sneaker. Net boven de midsole is een Fragment detail te vinden.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fragment samenwerkt met sacai, want in 2017 brachten ze samen een minimalistische Converse Chuck Taylor All Star. Helaas is er nog niets officieel bevestigd, dus blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Fragment x sacai x Nike
Image by @kunichi_nomura