Woensdag 24 juni 2020 dropt de Nike Dunk Low SP ‘Champ Colors’

Morgen is het woensdag 24 juni 2020 en dat betekent dat er een nieuwe release voor ons klaar staat en dit keer is het er niet zomaar eentje. Het is namelijk de derde release van het ‘Team Tones’ pack, de Nike Dunk Low SP ‘Champ Colors’.

Het ‘Team Tones’ pack bestaat uit drie colorways die zijn verwerkt op het iconische model. Twee van de drie colorways zijn al gereleased en morgen is het de beurt aan de laatste colorway. De eerste colorway (Brazil) zagen we al verschijnen op 21 mei, terwijl de tweede colorway (University Red) dropte op 12 juni. De derde staat klaar om gereleased te worden.

Nike Dunk Low SP ‘Champ Colors’ | CU1727-800

In tegenstelling tot de andere twee colorways is de ‘Champ Colors’ colorway toch wat donkerder. De basis van de sneaker is verwerkt in oranje kleur terwijl er overlays zijn te vinden die zijn verwerkt in een donkerblauwe kleur. Dit zorgt voor extra contrast. Ook de Swoosh heeft een donkerblauwe kleur gekregen, terwijl de branding op de achterkant een oranje kleur heeft gekregen. Om de sneaker af te maken is er voor een witte midsole gekozen.

Morgen is het woensdag 24 juni en om 09:00 ’s ochtends komt de sneaker uit. Dus als jij een paartje wil scoren moet je morgenvroeg op tijd klaar zitten of je moet je inschrijven bij raffles die nog open zijn. Check daarvoor onze Releasekalender voor een duidelijk overzicht.


Nike Dunk Low SP 'Champ Colors' - SNKRS DAY Exclusive Access

CU1727-800 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SP
Nike Dunk Low SP
Nike Dunk Low SP

Previous ArticleNext Article