De langverwachte Air Dior collectie heeft een releasedatum 296

Het is niet verrassend dat de Dior x Air Jordan 1 collectie is uitgesteld door het gevolg van COVID-19. Hierdoor is er hoogstwaarschijnlijk productievertraging opgelopen en konden de in-store raffles die gepland stonden ook niet doorgang vinden aangezien de Dior stores gesloten werden. Nu de wereld langzamerhand beetje voor beetje weer alles op aan het pakken is en alle maatregelen aan het versoepelen zijn, is de lang verwachte releasedatum bekend gemaakt van de Dior x Air Jordan 1 collectie. Al moeten we nog wel even geduld hebben voor de release van de Dior x Air Jordan 1 Low en High. Deze zijn namelijk nog niet bevestigd, maar er wordt verwacht dat deze tevens rond de collectie zal gaan droppen.

Dior x Air Jordan 1 High & Low

De Dior x Air Jordan 1 werd aan het begin van het jaar al geteased en wordt één van de meeste gewilde releases van 2020. Dior heeft luxe gebracht naar de basketball en streetwear sneaker. De sneaker heeft leer van hoge kwaliteit lopen over zowel de high top als low top versie. De Dior monogram details stelen de show op de oversized Swoosh en op de tong. Het wings logo waar normaal “AIR JORDAN” staat is veranderd in “AIR DIOR”. De outsole heeft een doorzichtige ijs blauwe kleur gekregen met daarin de letters “DIOR”.

Air Dior collectie

De kleding uit de collectie is alles wat we konden verwachten van DIOR. De collectie heeft een breed scala aan stijlen van klassieke herenkleding. De collectie bevat overhemden met korte mouwen, V-neck trui met korte mouwen, trainingspak, gebraaide trui, buckethats, korte broeken en een pak. Veel van de kledingstukken zijn erg minimalistisch en hebben ergens op het stuk wel het Air Dior branding staan.

Release

De Air Dior collectie zal vanaf woensdag 8 juli 2020 verkrijgbaar zijn in geselecteerde Dior-winkels en pop-ups. Het is dus nog even wachten op de release van de Dior x Air Jordan 1 Low en High, deze zijn niet bevestigd maar de verwachting is dat deze tevens rond de collectie zullen droppen. Houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen.Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 5

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 5

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

dinsdag 7 juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb

Een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle is onderweg 16

Het is alweer even geleden dat er een samenwerking is gedropt tussen sacai x Nike, maar daar lijkt verandering in te komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle.

De sacai x Nike collab is niks nieuws. Het was in 2019 misschien wel één van de meest populaire samenwerkingen die dropte en dat kwam voornamelijk door de sacai x Nike LD Waffle. De sneaker verscheen in zeven verschillende kleurcombinaties en er is een mogelijkheid dat er een achtste colorway onderweg is!

Fragment x sacai x Nike LD Waffle | First Look

Oprichter van Fragment, Hiroshi Fujiwara deelde op zijn Instagram profiel een foto waarop hij een sacai x Nike sneaker droeg die nog nooit eerder was gezien. De sneaker heeft blauwe, donkerblauwe en zwarte kleuren op het bovenwerk. Natuurlijk zijn ook de elementen, zoals Swooshes en zolen etc. weer dubbel verwerkt op de sneaker. Net boven de midsole is een Fragment detail te vinden.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fragment samenwerkt met sacai, want in 2017 brachten ze samen een minimalistische Converse Chuck Taylor All Star. Helaas is er nog niets officieel bevestigd, dus blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Fragment x sacai x Nike
Image by @kunichi_nomura