Ladies opgelet: Air Jordan 1 Magenta dropt binnenkort

Air Jordan 1 is ontzettend bezig met de nieuwste samenwerking die we binnenkort kunnen verwachten met niemand minder dan Dior. Maar dat houdt ze niet tegen om andere colorways te droppen. Deze die nu belooft te komen is eerder getoond op de kortste Air Jordan 1, siert een zwarte, witte en magneta ensemble komt nu op de Mid top Retro. Wanneer dit paar zal droppen is nog niet bekend. Wel kunnen we deze heerlijke Magenta colorway verwachten de aankomende maanden.

Air Jordan 1 High en Low kwamen samen uit in 1985 door Nike voor de basketballer Michael Jordan. De Mid kwam uit in het begin van 2000, hoewel dit paar niet is gedragen door de basketballer zelf, is die niets minder waard. De Mid is er een die je niet wilt missen en krijgt veel colorways die ook eerder getoond zijn op de High. De Air Jordan 1 wordt met de dag bekender en heeft ook veel colorways mogen meemaken.

Air Jordan 1 Mid Magenta | BQ6472-005

Dit heerlijke paar heeft een prachtige colorway gekregen. De sneaker heeft een gave strakke basis die een witte kleur heeft gekregen. Het paar heeft zwarte suède overlays langs de voorvoet en tong en bij de enkel en de hiel. Het leer bij de neus en middenvoet is bekleed met wit en werkt samen met de nylon tong en het logo op de zijkant van de “Ball and Wings” om een yin en yang arrangement te creëren. De resterende branding, maar ook de kraagpanelen en het loopvlak onder de voeten, onderbreken het tweekleurig palet van deze Jordan release met een rijk Magenta.

Release info

Een releasedatum van dit heerlijke paar genaamd de Air Jordan 1 Mid Magenta is helaas nog niet vrijgegeven. Maar we kunnen het paar al verwachten in de aankomende maanden. Ze zullen dan bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike
Previous ArticleNext Article