Release reminder: Air Jordan 11 Low ‘Concord’ dropt morgen voor de dames

We hebben eventjes mogen wachten maar morgen, donderdag 18 juni 2020, is het echt zo ver! Dan dropt de heerlijke Air Jordan 11 Low ‘Concord’ voor vrouwen. Er waren wat Jordan releases die vertragingen opliepen vanwege het Covid-19. Toch maakte het merk de summer 2020 collectie bekend, waaronder de Air Jordan 11 Low. De sneaker is klaar om in de damesmaten te stappen en heeft zelfs een originele kleurstelling uit 1995. Morgen dropt het paar dan eindelijk bij Nike en Nike retailers, lees dus snel verder voor alle informatie zodat je deze toffe sneakers kan coppen.

Air Jordan 11 Low Wmns ‘Concord’ | AH7860-100

De low top Jordan 11 en draagt zijn klassieke colorway uit 1995. Bovendeel draagt hun iconische ‘White’ en ‘Black’ opstelling, hoewel je de laatste kleur weinig terug ziet in het paar. De sneaker is geïnspireerd door een van de originele schetsen van de Air Jordan 11 ‘Concord’. Nu vervangt de titulaire ‘black’ over het kenmerkende lakleer van het model. Branding in de Air Jordan Retro van deze vrouw volgt misschien in het voorbeeld ‘concord’. Voor de basis is er gekozen voor een witte kleur, de onderkant heeft een blauwe kleur gekregen. Op de buitenzool is er gekozen voor een overlay die een baby blauwe kleur heeft gekregen.

Release info

Morgen, donderdag 18 juni 2020, is het dan eindelijk zo ver, de Air Jordan 11 Low ‘Concord’ dropt voor de dames! We hebben lang moeten wachten maar om 09:00 uur zijn ze dan eindelijk verkrijgbaar. Wees er dus op tijd bij! Ze zullen verkrijgbaar via o.a. Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers voor een prijs vanaf 175,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 11 Low WMNS 'Concord Blue'

AH7860-100 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article