Nike Air Max 720 verschijnt binnenkort in een Utility uitvoering

De uitbreiding van de Air Max familie gaat door, Nike Sportswear is hard bezig met nieuwe colorways op verfrissende modellen. Dit keer is de Nike Air Max 720 gekozen om in een ruige Utility uitvoering te verschijnen, en dit keer komt er niet één maar twee verschillende colorways! De sneaker staat bekend om zijn frisse uiterlijk maar ook natuurlijk zijn comfort. Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar we kunnen beide colorways al verwachten in de komende maanden.

Nike Air Max 720 Utility

De naam van de sneaker heeft een betekenis die je waarschijnlijk niet is ontgaan! De Nike Air Max 720 heeft de grootste Air unit tot nu toe en biedt demping over 360 graden. 

Er beloven maarliefst twee nieuwe colorways te droppen. De ene komt in een strakke wit/zwarte colorway met een blauwe hielklip. Terwijl de andere een klassieke schone witte zilveren basis heeft gekregen. Beide zijn voorzien van een ‘Utility’ patch. Die vind je terug op de laterale hiel die is gebouwd met een agressiever gebruik van gestructureerde materialen bovenop de kenmerkende Air Max 720 zool.

Release info

Een releasedatum is helaas nog niet vrijgegeven, maar die zal snel volgen. De geruchten gaan namelijk dat beide colorways op de Nike Air Max 720 zullen droppen de komende maanden uit zullen komen. Dan zullen ze natuurlijk verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: sneakersargzs
Previous ArticleNext Article