Er staat een nieuwe colorway van de Nike Air Max 97 op de planning

Er staat een nieuwe colorway op ons te wachten en deze keer op het Nike Air Max 97 LX model. En wel speciaal voor alle dames onder ons. Deze keer krijgt de sneaker een colorway die je absoluut niet kunt missen, de sneaker krijgt een volledig roze colorway in combinatie met kleine witte en zwarte details. Daarbij beschikt deze Air Max 97 Pink Blast ook nog eens over kleine accessoires, kortom echt een plaatje om je outfit mee compleet te maken!

Nike Air Max 97 LX ‘Pink Blast’ | CV3411-600

Deze te gekke Air Max 97 Pink Blast is absoluut niet bescheiden gebleven. De sneaker beschikt over een felle roze kleur die bevestigd zit over het gehele bovenwerk. Het bovenwerk is een combinatie tussen de twee materialen mesh en leer. We zien natuurlijk niet alleen de kleur roze in de sneaker, maar ook zwart en wit. Zo zijn de veters zwart van kleur en heeft ook de voering een zwarte kleur gekregen. De horizontale strepen op het bovenwerk wisselen elkaar af met wit en zwart. De tong beschikt over een zwarte kleur met een mini Swoosh in het wit. Deze sneaker beschikt ook nog over een paar vrolijke accessoires, zo zitten er roze bloembladen van kersenbloesems bevestigd aan de schoenveters. Om de look helemaal af te maken beschikt de outsole ook weer over een roze kleur, terwijl de midsole over een witte kleur beschikt.

Wanneer de sneaker precies verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Check hieronder vast de afbeeldingen van de sneaker en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje bij ons in de releasekalender, zo blijf je op de hoogte van alle sneakers die binnenkort zullen droppen.

Nike Air Max 97 LX 'Pink Blast'

CV3411-600 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 LX 'Pink Blast'
Nike Air Max 97 LX 'Pink Blast'
Previous ArticleNext Article