adidas Yeezy Quantum dropt snel ‘Barium’ colorway

Wat zou Yeezy zijn als ze de volgende colorway al weer niet op de planning hadden gezet? Precies, we kunnen weer een nieuwe colorway verwachten op een van de nieuwste modellen van adidas x Yeezy quantum in een ‘Barium’ colorway. Het merk van Kanye West in samenwerking met adidas gaat hard, ze blijven maar colorways droppen. Je knippert één keer met de ogen en ze hebben alweer een nieuwe lijn klaarstaan of een nieuw model! Nu is de ‘Barium’ aan de beurt die op het Quantum model wordt verwerkt. Ze zullen 25 juni 2020 al droppen! Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt om dit paar te coppen.

adidas Yeezy Quantum ‘Barium’ | EG1536

adidas is weer samen wezen werken met Yeezy, het merk van adidas en Kanye West. Inmiddels hebben ze al talloze sneakers neergezet die binnen no time uitverkocht zijn. En dat is niet niks! De adidas Yeezy Quantum krijgt een heerlijke colorway genaamd ‘Barium’. De sneaker wordt bedekt met een grijsachtig, donkergroen mergel Primeknit-bovenwerk dat wordt omhuld door een plastic kooi in een iets donkerde groene tint om een camouflage achtig uiterlijk op te roepen. Voor de neus is er gekozen voor een zwarte suede stof die vervolgd wordt doorschijnende tooling met een volledige BOOST demping over de gehele lengte. Het is een strakke sneaker en een echte sneaker van Kanye West.

Release info

Een releasedatum is bekend! Op donderdag 25 juni 2020 zal het paar dan eindelijk droppen, ze zullen dan verkrijgbaar zijn vanaf 08:00 uur. Dat wordt dus vroeg uit de veren! Ze zullen verkrijgbaar zijn bij adidas en zijn verkrijgbaar vanaf 250,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Yeezy Quantum 'Barium'

H68771 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas
Previous ArticleNext Article