Pop Trading Company x Converse zetten twee sneakers neer

Er staat ons weer een verrassende samenwerking te wachten, het gaat dit keer om het Amsterdamse Pop Trading Company die de samenwerking aangaat met Converse Pop Trading Company x Converse! In de loop van de alweer 112 jarige geschiedenis van Converse is het merk getuige geweest aan het feit dat zijn schoenenproducten nietjes zijn geworden in sport, mode en de sneaker cultuur. Dit is het duidelijkst te zien natuurlijk in de skate wereld. Om deze invloed te vieren werken ze nu samen met het Amsterdamse merk en zetten ze twee heerlijk nieuwe colorways op de planning van de Converse Jack Purcell. We kunnen beide paren al snel verwachten, 19 juni 2020 staan ze erop!

POP TRADING COMPANY X CONVERSE JACK PURCELL

Er is gewerkt aan twee speelse paren van de Converse Jack Purcell. De Jack Purcell Low en Hi zijn beide gemaakt van ecru canvas en rubber, ze genieten van verschillende colorways. Het lage model kiest voor een overwegend gebroken witte kleur met een felrode contrasterende foxing-tape. Daarentegen heeft de grotere tegenhanger een navy en gele opstelling bovenop dezelfde enige ‘Egret’ zool. Beide paren verwijzen naar de luchtige aard van Pop, roepen ze ook de coole, luxe kijk op de skate cultuur. Dit is vooral de doelgroep waar het Amsterdamse merk op richt. Retro Cons branding verschijnt op de laterale kraag en de hiel van de linkersneaker. De tekst ‘Pop Trading Company’ neemt het glimlachje over van de Jack Purcell modellen.

Release info

We kunnen beide paren van de Pop x Converse samenwerking al heel snel verwachten. Op vrijdag 19 juni 2020 staan de sneakers online vanaf 00:00 uur. De sneakers zijn beide verkrijgbaar bij Converse en Converse retailers vanaf 80,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en hottest drops.

Pop Trading Company X Converse Jack Purcell

169007C · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

POP TRADING COMPANY X CONVERSE JACK PURCELL | 169007C

Images by: Converse

Pop Trading Company X Converse Jack Purcell High

169006C · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Pop Trading Company x Converse Jack Purcell Pro Hi | 169006C

Images by: Converse
Previous ArticleNext Article