Binnenkort dropt adidas Dazzle Camo pack met NMD R1 V2

Binnenkort kunnen we weer een heerlijk pack verwachten van adidas! Yes! We hebben het over de adidas NMD R1 V2 pakket, dat uit twee colorways zullen bestaan. Dit zal het ‘adidas Dazzle Camo’ pack heten. De colorways bestaan uit een zwarte en witte colorway. En ze zullen je zeker weten niet teleurstellen, want ze hebben té gekke details die je voor geen goud wilt missen. Dit adidas Dazzle Camo pack komt perfect uit met de zomer die om de hoek staat. En je hebt ook nog eens keus tussen twee colorways! Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, maar die zal snel volgen.

adidas NMD R1 V2 Dazzle Camo

Het draait dus om twee heerlijke colorways. De eerste komt gekleed in een zwarte colorway die de basis vormt, met rode accenten. Dit terwijl de tweede wit en zwarte details heeft. Ze zijn beide gemarkeerd met een verblindende camo die op de Boost tussenzool landt. Andere details zijn onder meer The Brand met drie strepen op de hiel, terwijl wit of zwart de rubberen buitenzool bedekt. Met gave tekens die je terug kan zien op meerdere vlakken op de sneaker. Ook op de achterkant, hier zie je een tekst die de naam van de sneaker bevat.

Release info

Wanneer dit paar van het adidas pack exact zal droppen is helaas nog niet bekend. Wel kunnen we ze beide verwachten in 2020. Ze zullen dan bij adidas verkrijgbaar zijn en adidas retailers. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 140,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

adidas NMD R1 V2 Dazzle Camo 'Black'

FY2104 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS NMD R1 V2 DAZZLE CAMO ‘BLACK’ | FY2104

Images by: adidas

adidas NMD R1 V2 Dazzle Camo 'White'

FY2105 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS NMD R1 V2 DAZZLE CAMO ‘WHITE’ | FY2105

Images by: adidas
Previous ArticleNext Article