Air Jordan WMNS OG komt met Triple Black colorway

De Air Jordan OG komt eindelijk weer terug voor de dames! De laatste uitgave kwam met heerlijke kersjes en gave details door Melody Ehsani tijdens de ‘pre-quarantaine’. Het werd al gek, er waren te weinig releases van de Jordan OG. want de Air Jordan OG voor Wmns had maar één monochromatische colorway die werd gedropt in maart. Maar gelukkig lijkt het model weer op het goede spoor te komen, want nu belooft de OG te komen in een ‘Triple Black’ colorway die we de aankomende maanden kunnen verwachten! Lees dus snel verder voor alle informatie

Air Jordan Womens OG ‘Triple Black’

De sneaker maakte in 1998 geschiedenis, dit jaar was het eerste officiële jaar van Jordan Brand als een op zichzelf staande entiniteit in het grote Nike lexicon. Dus om dit te vieren, debuteerde ze het eerste dames model: de Air Jordan OG. Met een golvende, verwrongen look die voortkomt uit de Air Jordan 13. De stijl van het model werd geïnspireerd op ’s werelds beste vrouwelijke hoepels. En nu is het paar niet meer weg te denken en hopen we allemaal op veel meer colorways!

De sneakers hebben een gehele zwarte colorway gekregen. Ze kleuren veel van de gewatteerde panelen en getrommeld leer in een extreem donkere jas. Zelfs de veters en de branding volgen! Dit wordt gedaan zodat er geen armatuur onbeheerd achterblijft.

Release info

Een releasedatum is helaas nog niet vrijgegeven. We weten dat we dit heerlijke paar in de komende maanden kunnen verwachten. Ze zullen dus uitkomen voor de dames. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike
Previous ArticleNext Article