Er zijn nieuwe foto’s opgedoken op de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low

De laatste tijd wordt er veel aandacht besteed aan het Nike SB Dunk Low model. Zo zijn er al meerdere samenwerkingen verschenen. Ook Grateful Dead heeft hun eigen iteratie gemaakt op het Nike SB Dunk Low model ondertussen zijn er al meerdere colorways opgedoken. Nu zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low Yellow Bear colorway.

Ondertussen zijn er al drie colorways verschenen van de samenwerking. De samenwerking is een eerbetoon aan de Grateful Dead Bears, een reeks gestileerde dansberen die getekend werden door Bob Thomas. Het was onderdeel van de achterkant van het album uit 1973, genaamd History of the Grateful Dead, Volume One.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Yellow Bear’

De sneaker is nogal kleurrijk aangekleed. De kleur die de overhand neemt is natuurlijk geel. Daarnaast zijn er aardig wat details te vinden op de sneaker die het design helemaal af maken. Bijvoorbeeld de Swoosh, deze heeft een neon blauwe kleur gekregen. Ook de outsole heeft deze kleur gekregen. Wat bijzonder is aan de Swoosh is dat hij een soort van tanden heeft gekregen. Daarnaast is er op sommige delen van het bovenwerk een vacht te vinden wat het beer effect representeert.

Aan de sneaker komt een prijskaart van €110,- te hangen. Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend, maar wij verwachten dat hij aan het eind van dit jaar zal releasen. Houd tot die tijd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Grateful Dead x Nike SB
Grateful Dead x Nike SB
Images by Yankeekicks

Previous ArticleNext Article