De nieuwste Hyke x adidas AOH-001 zijn nu verkrijgbaar

Afgelopen zaterdag 13 juni heeft adidas maar liefst twee nieuwe colorways gedropt, in samenwerking met Hyke. Dit is niet de eerste keer dat deze twee te gekke merken met elkaar samenwerken. Binnenkort dropt namelijk ook de Hyke x adidas UltraBoost. Dierenprinten zijn natuurlijk nog steeds razend populair, daarom hebben Hyke en adidas ervoor gekozen om een de sneaker om te toveren tot een python. Daarnaast hebben zij voor nog een wat subtielere colorway gekozen, namelijk wit. De sneakers uiten beiden Hyke’s en adidas’ liefde voor sneakers. Deze twee mag je niet missen!

Hyke x adidas AOH-001 | FV3915 | FV4254

Deze samenwerking is uitgevoerd op het adidas AOH-001 model en is verkrijgbaar in maar liefst twee verschillende colorways. De ene wat bescheidener dan de ander, maar tonen beiden nog steeds Hyke’s liefde voor subtiliteit. De sneakers creëeren beiden een tijdloze look gedreven door minimalisme. Het ene paar is gekleed in een overall wit bovenwerk. Ook de veters en de zool hebben een witte kleur gekregen. De ander is gekleed in een python slangenprint, met een witte zool en ook weer witte veters. Beiden sneakers zijn gemaakt van stevig leer materiaal en beschikken over een rubberen zool.

De Hyke x adidas AOH-001 zijn vanaf afgelopen zaterdag 13 juni verkrijgbaar op adidas.nl. Je kunt deze paartjes scoren voor een prijs van €140,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er deze week releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en bekijk hieronder de afbeeldingen van de twee colorways.

Hyke X adidas AOH 001 'White'

FV3915 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Hyke x adidas AOH-001

Hyke X adidas AOH-001 'Python'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by adidas
Previous ArticleNext Article