Michael Hubner, eigenaar van Deaup, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

Na een korte break gaan we weer volle bak verder met onze podcast reeks.

Valerio ontvangt in aflevering vier van seizoen twee onder andere de gepassioneerde en dolenthousiaste Deventenaar Michael Hubner.

Michael is eigenaar van Deaup, de sneaker concept-store aan de Kleine Overstraat 5 in Deventer, die afgelopen april nog een feestje vierde met hun driejarig bestaan. Hij is al ruim 17 jaar verzamelaar en enorme liefhebber van de sneakercultuur. Al in 2012 werd  Deaup geboren en ging Michael samen met een vriend aan de slag met het kopen en verkopen van echte collector items. Deaup nam deel aan sneakerbeurzen en bouwde snel naam op. Michael wilde alleen verder en met de opgebouwde spaarpot opende hij in 2017 zijn eigen concept store waarmee hij sneakerliefhebbers uit Deventer en omgeving bediend. De shop verkoopt niet alleen commerciële collecties maar zeker ook gelimiteerde items van populaire labels als Supreme en Yeezy. Het resulteerde al snel in een nominatie in de categorie ‘beste start-up’ van de Dutch Retail Experience. 

In de podcast verteld Michael over zijn ervaring als retailer, de veranderingen in de sneakercultuur, waar hij zijn inspiratie vindt en natuurlijk een aantal heerlijke anekdotes van zijn collectors aan en verkopen. Want Michael heeft nog een groot talent: uitgebreid en aanstekelijk vertellen over alles wat met sneakers te maken heeft. 

De 4e aflevering van seizoen 2 is te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Previous ArticleNext Article