De Air Jordan 3 ‘Varsity Royal’ komt eraan

2020 heeft al mooie Air Jordan 3 releases gezien, zoals de ‘Fire Red’ en de ‘UNC’ colorway. Nu voegt Jordan Brand later dit jaar er nog een colorway aan toe genaamd ‘Varsity Royal’

De Air Jordan 3 werdt ontworpen in 1988 door Tinker Hatfield. In 1988 stond Michael Jordan klaar om Nike te verlaten maar de Air Jordan 3 veranderden zijn gedachten. De Air Jordan 3 was namelijk de eerste Jordan die een zichtbare Air Unit in de hiel had. Gecombineerd met het tumbled leer en olifanten print kreeg de sneaker een luxe uitstraling.

Air Jordan 3 ‘Varsity Royal’

Het bovenwerk van de Air Jordan 3 ‘Varsity Royal’ wordt bijna helemaal gedekt in blauw tumbled leer. De mudguard en hiel hebben de klassieke olifanten print gekregen die mooi samenkomen met de grijze tong. De zwart hiel patch heeft het Jumpman logo met daaronder het word “AIR” staan. De upper van de sneaker rust op een witte midsole en grijze outsole.

De Air Jordan 3 ‘Varsity Royal’ wordt verwacht op 26 juni voor €190,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 3 Retro 'Varsity Royal'

CT8532-400 · Prijs vanaf €215,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article