Sneakerliefhebber en reseller Jord Gijsberts is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

De vierde aflevering van het tweede seizoen is een echte Deventer special geworden! Want naast Michael Hubner schuift ook Jord Gijsberts aan bij Valerio en co-host Matthijs van der Meulen (Sneakerness) 

Jord is een bekende in het sneakerwereldje en heeft zijn liefhebberij vertaald in een daily business met de in en verkoop van exclusieve sneakers en hyped items. Achter de verkoop zit een enorme kennis en passie van het product waarmee Jord op zijn verschillende socials een enorme groep liefhebbers heeft opgebouwd. We raden je dan ook sterk aan om zijn insta @jordgijsberts te volgen! Zeker als je op zoek bent naar iets exclusiefs.

In de podcast verteld Jord over zijn ervaring als seller, zijn werkwijze en favoriete items. Kijken dus naar deze Deventer special. 

De 4e aflevering van seizoen 2 is te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

https://youtu.be/fdD2p1pLk_s
Previous ArticleNext Article