OFFSPRING X adidas ZX10.000 belooft snel te droppen

OFFSPRING heeft via hun Instagram bekend gemaakt, dat ze niet veel langer meer op zich laten wachten met de nieuwste adidas samenwerking. Hier hebben ze de ZX10.000 omgetoverd tot een heerlijk model die je wilt hebben! Geboren in LA, Gebouwd in Londen en gebracht in 2020, zoals OFFSPRING zelf laat weten via hun instagram. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar die zal snel volgen. Lees dus snel verder voor alle informatie.

OFFSPRING is een gerenomeerde sneakerwinkel in de UK. Ze begonnen in 1996, een behoorlijke tijd geleden in Londen en speelde in op het gat in de markt die er toen was en werden op deze manier ontzettend bekend en succesvol. Zo kregen ze een grote naam. Ze hebben behoorlijk wat samenwerkingen mogen meemaken, en nu is adidas opnieuw aan de beurt.

OFFSPRING X adidas ZX10000

Een heerlijk model is het, de adidas ZX10000. Nu omgetoverd tot een heerlijk fris model dankzij OFFSPRING. Voor de basis is er gekozen voor een donkerder grijzere kleur en heeft de sneaker wat verschillende lagen gekregen. Geïnspireerd door de kleuren van Hollywood Hills. Toch heeft de sneaker ook bepaalde kenmerken van zijn Londense tegenhanger. De sneaker heeft verschillende licht roze, een bruine roestachtige kleur en blauwe lagen. De Mid en Outsole zijn crème. De veters zijn je waarschijnlijk ook allang opgevallen, hier staan OFFSPRING en adidas op. Dit gebeurt ook op de lacelock.

Release info

Een exacte releasedatum is er helaas nog niet, maar we kunnen het paar snel verwachten volgens het Londense merk. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: @aman_tak
Previous ArticleNext Article