De vierde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat live!

EINDELIJK! De aflevering waar we lang naar uit hebben gezien. Valerio en co-host Matthijs van de Meulen ontvangen in de 4e aflevering van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast twee Deventer sneakerfreaks aan tafel in onze ‘tijdelijke’ studio te Utrecht. 

Jord Gijsberts

Jord is een bekende in het sneakerwereldje en heeft zijn liefhebberij vertaald in een daily business met de in en verkoop van exclusieve sneakers en hyped items. Achter de verkoop zit een enorme kennis en passie van het product waarmee Jord op zijn verschillende socials een enorme groep liefhebbers heeft opgebouwd. We raden je dan ook sterk aan om zijn insta @jordgijsberts te volgen! Zeker als je op zoek bent naar iets exclusiefs.

Michael Hubner

Michael is eigenaar van Deaup, de sneaker concept-store aan de Kleine Overstraat 5 in Deventer, die afgelopen april nog een feestje vierde met hun driejarig bestaan. Hij is al ruim 17 jaar verzamelaar en enorme liefhebber van de sneakercultuur. Al in 2012 werd Deaup geboren en ging Michael samen met een vriend aan de slag met het kopen en verkopen van echte collector items. Deaup nam deel aan sneakerbeurzen en bouwde snel naam op. Michael wilde alleen verder en met de opgebouwde spaarpot opende hij in 2017 zijn eigen concept store waarmee hij sneakerliefhebbers uit Deventer en omgeving bediend. 

De 4e aflevering van seizoen 2 is te zien vanaf vrijdag 12 juni 2020 20:00 uur via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Previous ArticleNext Article