Er zijn foto’s opgedoken van de Air Jordan 12 ‘Stone Blue’

De Air Jordan 12 staat enorm voornamelijk bekend om de door Bulls geïnspireerde iteraties. Ook zijn er klassieke blauw geaccentueerde colorways, zoals de Obsidian colorway of de French Blue colorway. Nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe colorway, namelijk de Air Jordan 12 ‘Stone Blue’.

In ’96/’97 debuteerde de eerste Air Jordan 12. Er werden in totaal 5 colorway gereleased en het was de eerste Jordan die beschikte over de Zoom Air technologie. Ook was het de eerste Jordan die online exclusief uitkwamen.

Air Jordan 12 ‘Stone Blue’ | 130690-404

Volgens ZSneakerheadz staat de ‘Stone Blue’ klaar om gereleased te worden deze zomervakantie. De eerste afbeelding is nu opgedoken en het bovenwerk bestaat voornamelijk uit een blauwe kleur, terwijl de onderkant van de sneaker een witte kleur heeft gekregen. De twee bovenste eyestays zijn verwerkt in een zilveren kleur. De kenmerkende branding staat op de achterkant, evenal ’23’.

De AJ 12 ‘Stone Blue’ zal op 8 augustus 2020 releasen in full family sizing. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €190,-. Vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor alle laatste updates over het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 12 Stone
Air Jordan 12 Stone

Previous ArticleNext Article