Nike komt binnenkort met een heerlijk zomerse colorway op de Air Force 1 Sage voor dames

Er staat weer een heerlijke dames sneaker op ons te wachten, en deze gaat je zeker niet teleurstellen. Nike dropt binnenkort een heerlijk zomerse colorway op de Nike Air Force 1 Sage Low in een ‘One Of One’ colorway. Met zachte kleuren is dit paar perfect voor het heerlijke weer dat op ons zit te wachten. Het Sage model is vrij nieuw, maar valt al ontzettend erg in de smaak bij velen. En dat begrijpen wij heel goed, want de colorways slaan ook niet mis. Helaas zullen we nog eventjes moeten wachten op dit toffe paar, want een releasedatum is nog niet bekend.

De Nike Air Force 1 bestaat al 38 jaar inmiddels en heeft veel colorways en aanpassingen mogen meemaken. Zo is de Sage ook een vrij nieuw model die wat aanpassingen heeft gekregen. Dit model heeft namelijk een plateauzool gekregen die perfect is om je naar een hoger niveau te tillen.

Nike Air Force 1 Sage Low ‘One of One’ | CW5566-100

De dames gaan hier zeker van genieten. Er is gekozen voor een wit lederen bovenwerk. Hier is het verder zo gebleven, om de rustige uitstraling te behouden. De swoosh heeft een lichtroze kleur gekregen. De binnenkant van de sneakers hebben een lichtgele kleur gekregen. Alle kleuren hebben een baby kleur gekregen die perfect is voor de zomer. De onderkant van de zool heeft een licht paarse kleur gekregen met een mix van blauw. Om je naar een hoger niveau te brengen is er gekozen voor een plateauzool.

Release info

Dit heerlijke paar heeft helaas genoeg nog geen releasedatum gekregen. Wel weten we dat ze in 2020 zullen droppen bij Nike en Nike retailers. Daar zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 110,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 Sage Low 'One Of One'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article