‘Free 99’ is de nieuwe colorway van de Nike Dunk Low

Het is een andere dag en dus ook een andere leak. Sneaker-leaker PY_rates komt wederom met een nieuwe colorway van de befaamde Nike Dunk Low. Het model krijgt dit keer een tropische colorway. Het ziet er zelfs naar uit dat beide sneakers in een paar een andere kleurencombinatie hebben. Ook zien we harige details als sock-liner. Een bevestiging van deze Nike Dunk Low ‘Free 99’ pack blijft echter nog wel even uit.

Het gaat in dit geval om de Nike Dunk Low, dus niet de SB Dunk Low en ja hier zit een verschil in! De performance van de SB variant is tot op zekere hoogte te vinden op de reguliere variant. Ook zien we dat de Reguliere Dunk Low geen padded tongue heeft. 

Voor deze release heeft Nike dus gekozen voor de reguliere Dunk Low en we zien dat ze wel gegaan zijn voor een gewaagde colorway. We zien pastelkleuren in combinatie met zwart en bruin. Als finishing touch maken ze gebruik van een witte midsole met een lichte gumsole. Het ziet er ook naar uit dat beide sneakers in een paar gemaakt zijn in een andere volgorde van kleuren. De kleuren blijven echter per paar wel hetzelfde, de volgorde verschilt alleen. 

Een releasedatum of bevestiging van Nike blijft nog even uit. We verwachten wel dat áls deze Nike Dunk Low ‘Free 99’ pack uit zullen komen ze zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. 

Voor meer informatie over deze ‘Free 99’ Pack of over de talloze andere releases check je de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd nog uit zullen komen. Hiernaast check je in de Sneakerjagers Releasekalender ook de meest hyped sneakers van dit moment.

Free 99
Free 99
images by: Py_Rates
Previous ArticleNext Article