Nike komt met Air Force 1 ‘Home & Away’ in Vast Grey colorway

Het ontwerp van Bruce Kilgore is bekender dan ooit en heeft dan ook in de afgelopen 38 jaar ontzettend veel meegemaakt. Zo heeft die veel colorways mogen meemaken en is die meerdere keren opnieuw ontworpen. We hebben het natuurlijk over de heerlijk beroemde Nike Air Force 1. De laatste aanpassing is dan ook een bijzondere, de sneaker maakt gebruik van een leren bovenwerk en heeft kleuren die geïnspireerd zijn op de teamkleuren “Home” en “Away”. Wanneer dit heerlijke paar uit zal komen is nog niet bekend, wel verwachten men de sneakers in 2020.

Nike Air Force 1 ‘Home & Away’ Vast Grey | CK4392-002

De Nike Air Force Jewel die eerder uit kwam, zal deze week debuteren. Dit omdat het paar in contrast staat met de Home & Away Black editie. Misschien ben je in de war, maar het heeft allemaal te maken met voetbal. Met name omdat het gastteam zich moet onderscheiden van de bezoeker door de kleur van de kit. En dat gebeurt bij de Nike Air Force 1 Home & Away. Door dit concept te benadrukken in tinten van grijs en megablauw, onthult de swoosh dat dit paar contrasterende kleuren draagt die alleen kunnen worden onthuld slijtage en opwinding. Andere details bestaan uit op kompas geïnspireerde afbeeldingen die zowel op de tong als op een speciale hangtag verschijnen die bagagelabels nabootst. De swoosh is wat kleiner dan gewend maar dat maakt het paar ook zo bijzonder.

Release info

De prachtige Nike Air Force 1 Home & Away belooft in 2020 te droppen, maar een exacte releasedatum is helaas nog niet vrijgegeven. Wel weten we dat het paar bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zal zijn vanaf 139,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 'Home & Away' Vast Grey

CK4392-002 · Prijs vanaf €215,-

Naar alle aanbieders
Images: UNKNWN
Previous ArticleNext Article