De Nike Dunk High ‘Black/Varsity’ uit 2012 keert terug

Wie kent hem nog? De legendarische Nike Dunk High ‘Black/Varsity’ uit 2012. Wij hebben goed nieuws voor iedereen die deze fantastisch vond. Deze te gekke sneaker staat namelijk klaar om opnieuw released te worden. Hoe tof is dat?! Deze Dunk heeft twee kleuren gekregen namelijk zwart en geel, eentje die we niet snel meer zullen vergeten. Er zijn nog geen officiële afbeeldingen verschenen van de nieuwe release, dus we blikken terug op de sneaker uit 2012.

De Nike Dunk’s zijn razend populaire sneakers. De sneaker is meerdere malen gebruikt voor samenwerkingen en wordt dit jaar nog een aantal keer verwacht in nieuwe colorways. De Dunk is verkrijgbaar in een lage en hoge variant.

Nike Dunk High ‘Black/Varsity’ | CZ8149-002

De officiële afbeeldingen van aankomende release zijn nog niet verschenen, dus kijken we terug naar die uit 2012. De ‘Black/Varsity’ colorway bevat twee kleuren, namelijk zwart en geel. De sneaker is gemaakt van stevig leer en wordt uitgevoerd op het Dunk High model. Het bovenwerk beschikt over een zwarte basiskleur met daaroverheen leren overlays in het geel. Ook heeft de Swoosh een gele kleur gekregen om het design helemaal compleet te maken. Als we verder kijken naar de zool zien we een zwarte rubberen tussenzool die wordt geaccentueerd met een gele rubberen buitenzool. Het branding Nike logo op de tong zien we in een geel label met zwarte letters. De look wordt afgemaakt met zwarte veters.

Hoewel we nog geen releasedatum hebben van de sneaker wordt deze verwacht in de zomer van 2020 of in het begin van 2021. We moeten dus nog even wachten, maar dat is het uiteindelijk natuurlijk allemaal waard geweest. De officiële afbeeldingen moeten nog lekken, maar bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker uit 2012. Ben je benieuwd welke sneakers er dit jaar nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Nike Dunk High SP 'Varsity Maize'

CZ8149-002 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Previous ArticleNext Article