adidas dropt binnenkort het SPZL Pack met vier sneakers

Er staat ons een heerlijke verassing te wachten. En dit keer kunnen we een heel pack verwachten, van natuurlijk niemand minder dan adidas! Het merk dropt 4 paar nieuwe sneakers in het adidas SPZL pack. Vier verschillende modellen, elk heeft die zijn eigen heerlijke uiterlijk. Het pack is geïnspireerd door de Nothern Soul beweging die ontstond in het Engeland van de jaren ’70. Ze stralen alle vier een zorgeloze houding uit. Dit heerlijke pack belooft ook al bijna te droppen. We kunnen ze al op 12 juni 2020 verwachten! Lees snel verder voor alle informatie.

adidas SPZL Pack

Alle vier de sneakers stralen een zorgeloze houding uit. De adidas Lotherton is het Topanga model, ze brengen vintage kleur en stijl in je sneakercollectie. Het Tech Gold bovenwerk wordt geaccentueerd door de Graft Green hits, die te zien zijn op de three stripes, het hiellipje en het tonglabel. Tonale veters, en zwarte tussenzool en een Gum buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af. Dan heb je de adidas Training 76, die heeft zijn klassieke uiterlijk behouden en valt erg in smaak bij de Engelsen. De Zurro heeft een wat kleurrijker uiterlijk, met blauwe en gele accenten valt deze sneaker ook erg in de smaak. En natuurlijk de Ashurst, heeft ook een rusteloze houding maar toch met leuke kleuren en accenten.

Release info

Nog heel even wachten, over ongeveer een weekje zal dit heerlijke adidas SPZL pack droppen. Op vrijdag 12 juni 2020 zal dit heerlijke pack droppen bij adidas en adidas retailers, de prijzen verschillen nog een beetje. Om 00:00 uur zullen ze online staan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Training 76 SPZL 'White'

EH3058 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS TRAINING 76 SPZL ‘WHITE’ | EH3058

Images by: adidas

adidas Zurro SPZL 'Bold Blue'

FV5481 · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZURRO SPZL ‘BOLD BLUE’ | FV5481

Images by: 43einhalb

adidas Lotherton SPZL 'Beige'

EH3057 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS LOTHERTON SPZL ‘BEIGE’ | EH3057

Images by: adidas

adidas Ashurst SPZL 'Grey One'

FV5479 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS ASHURST SPZL ‘GREY ONE’ | FV5479

Images by: 43einhalb
Previous ArticleNext Article