Skip to content
Upcoming

‘Cuban Link’, de volgende Nike Air Max 90 colorway

5 juni 2020 16:11
‘Cuban Link’, de volgende Nike Air Max 90 colorway

Door het hele jaar heen is Nike druk bezig met het uitbrengen van bijzondere Air Max 90 releases. Dit is niet voor niks. Het model bestaat dit jaar namelijk 30 jaar en dat wordt groots gevierd. Met talloze collabs en exclusieve colorways is de Air Max 90 weer populairder dan ooit. We hebben nu ook nieuwe beelden van een nieuwe colorway van de Air Max 90. Deze variant bestaat uit een vrij aparte combo maar is geïnspireerd op Cuba. In dit artikel duiken we in op de Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’

Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ | CZ0469-200

Het bovenwerk van deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ is gemaakt van kleuren die we zelden samen zien. Zo is de mudguard en midsole pitch-black met hieronder een gumsole. Verder zien we boven op het bovenwerk een lichte sail-kleur met lichtgeel en roze. Een opvallend detail is de zilveren Cuban bracelet met een gouden mini swoosh.

Deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ zal uitkomen op donderdag 11 juni 2020 via o.a. Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en updates over deze release. Je checkt hier ook het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment.

Images: Titolo