Skip to content
Upcoming

LEAKED: Nike en Jordan Brand’s 2021 All Star-releases

5 juni 2020 15:50
LEAKED: Nike en Jordan Brand’s 2021 All Star-releases

Elk jaar wordt er tijdens het Amerikaanse All Star weekend een grote hoeveelheid exclusieve releases uitgebracht. Voor de eerste twee releases pakt Jordan Brand hét Air Jordan model van 2020, de Air Jordan 1. De Air Jordan 1 All Star 2021 zal uitkomen in een low en een high variant.

Sneaker-leaker Py_Rates heeft op zijn socials getoond dat Jordan brand dezelfde colorway op een low en op een high variant zullen uitbrengen. Het ziet ernaar uit dat ze voor het bovenwerk gebruik hebben gemaakt van twee materialen. Deze colorway is zwart en wit en heeft lakleer bij de mudguard en corduroy bij de achterkant en Swoosh.

Naast deze Air Jordan 1 ‘All Star 2021’ komt er ook nog een Nike Dunk High SE ‘All-Star 2021’. De upper bestaat uit zwarte overlays die gemaakt zijn van lakleer waardoor het extra glimt. De baby blauwe details tussenin zijn gemaakt van normaal nerfleer. Op de zijkant zien we een speciaal ‘All Star Indiana’ logo staan. 

Een exacte releasedatum is nog niet bekend van deze All Star 2021 releases. We verwachten wel dat ze ongeveer 1 week voor het All Star weekend uit zullen komen in 2021.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment.

All Star 2021
All Star 2021
All Star 2021
Images by: PY_Rates