Skip to content
Upcoming

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ heeft een releasedatum

4 juni 2020 20:40
De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ heeft een releasedatum

Enige tijd geleden introduceerde we bij jullie een nieuwe colorway van de Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’. Het model werd vrijwel direct na de release van de grijze Air Jordan 4 x Off-White geleaked door Virgil Abloh zelf. Het heeft even geduurd voor we weer meer informatie over deze release hebben kunnen vinden maar het is weer zo ver. Er is namelijk een releasedatum voor deze Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’ bevestigd.

De Off-White X Air Jordan 4 krijgt een super cleane colorway. De sneaker heeft verschillende beige tinten die over de gehele sneaker te zien zijn. De veters, de mudguard en de air tag die aan de schoen zijn hebben een iets meer wit crème kleur gekregen. Natuurlijk zit aan de veters de welbekende tag van Off-White bevestigd. Boven het Air Unit aan de buitenkant van de sneaker staat ” Air ” in zwarte letters. De branding op de tong heeft een grijze kleur gekregen terwijl de heel van de sneaker en de bovenste eye-lets van doorzichtig rubber materiaal lijken te zijn.

Het ziet er nu dus naar uit dat de Air Jordan 4 x Off-White uit zullen komen op 25 juli 2020. Een exacte store-list is helaas nog niet bekend maar 25 juli kunnen jullie dus alvast noteren in de agenda! De kans is groot dat deze release uitgebracht zal worden bij Nike.com

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en eventueel meer informatie over deze release. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle snekaers die nog komen gaan. We hebben hier ook een overzicht met de meest hyped sneakers van dit moment.

4 x Off-White 'Sail'
4 x Off-White 'Sail'