Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 x PSG komt mogelijk in september

3 juni 2020 21:43
De Air Jordan 4 x PSG komt mogelijk in september

Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat Jordan Brand en de Parijse voetbalclub Paris Saint-Germain hun handen ineensloegen. Ze werkte toen samen op de Air Jordan 5 in een PSG-colorway en PSG logo’s/ Voor de volgende samenwerking hebben ze een andere colorway, model en colorblocking gekozen. De collab zal bestaan uit de Air Jordan 4 x PSG.

Het bovenwerk van de sneaker is eigenlijk iets compleet anders dan wat we gewend zijn van PSG x Nike. Ze hebben dit keer gekozen voor een retro colorway waar wit de hoofdrol speelt. Je ziet dat Nike toch meer de retro kant op wil met zijn colorways en dat zien we duidelijk terug. Zo is het bovenwerk voornamelijk gemaakt van leer. In dit geval, wit, grijs en zwart. De opvallende kleurrijke details zijn diep-paars en zijn verspreid op de midsole en de lace-wings.

Alhoewel er nog geen bevestiging is van deze release gaan er momenteel al wel beelden rond van een potentiële kandidaat. Wat we direct uit deze leak kunnen halen is dat de sneakers komen met een custom shoebox. Dat betekend dat er dus nagedacht is over de details. Op de sneaker zelf zien we de standaard tri-tone colorblocking.

Een release is dus nog niet bevestigd. Wel verwachten wij dat deze Air Jordan 4 x PSG uit zal komen in september. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor mogelijke updates over deze release. Ook bekijk je hier het meest complete overzicht van alle sneakers die nog komen gaan.

images by: @wavegod_thelegend