Skip to content
Upcoming

Scoor 30% korting op de klassieke adidas Originals Superstar

31 mei 2020 14:36
Scoor 30% korting op de klassieke adidas Originals Superstar

Het is de een na laatste dag van het Sneaker Steal Festival en dat betekent nog even genieten van de laatste deals en steals. Vandaag kijken we naar de adidas Superstar die met 30% korting is afgeprijsd bij adidas. De adidas Superstar is nu afgeprijst van €99,95 naar €69,95. Om de 30% korting te claimen gebruik je de code SHOP30 bij het afrekenen.

De meer dan 40 jaar oude sneaker is de laatste paar maanden flink aan het terug komen. De sneaker was in de jaren 80 een echt hip hop icoon geworden, maar is tegenwoordig een echte lifestyle-basic sneaker voor streetwear fans.

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van wit leer. De toebox heeft de iconische Shell shape, hierom wordt de Superstar ook wel de shell-shoe genoemd. Op de zijkant van de sneaker staan de drie strepen van adidas met daarnaast in het goud “SUPERSTAR”. Op de tong staat het logo in het goud en op de hiel het adidas logo op hiel in het wit. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole om de sneaker af te ronden.

De adidas Superstar kan jij nu scoren bij voor maar €69,95. Klik op de knop hieronder om direct de sneaker te shoppen en bekijk onze Sneaker Steal Festival om alle deals en steals te bekijken.


adidas Originals Superstar 'White' - Home of Classics

EG4958 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
Images by adidas