Skip to content
Upcoming

De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs

31 mei 2020 20:30
De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs

Het Fusion 2.0 model van Karhu is een model dat erg in trek is. Zo ook deze ‘Chocolate Torte’ colorway ervan. Deze is nu afgeprijsd bij Baskèts Amsterdam.

In 1916 werd Karhu opgericht door een Fins bedrijf genaamd Ab Sport Artiklar. Sinds 2008 is Karhu Holding B.V. eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend als verkoper van producten als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In het jaar 1996 verscheen de eerste Fusion sneaker van Karhu.

Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ | F804081

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze keuze van materialen geeft de sneaker een look and feel van de buitenwereld. Op de sneaker zelf is niet zo veel branding te vinden, behalve op de tong, de achterkant en de midsole. Verder beschikt de sneaker ook nog over een heel pull tab die jou helpt de sneaker makkelijker aan te krijgen.

Normaal gesproken kost de sneaker €139,95 maar nu is hij afgeprijsd voor €111,96. Houd goed onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina in de gaten, voor alle steals & deals voor jou!


Karhu Fusion 2.0 Chocolate Torte/ Shadow Gray

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0