De Air Jordan 1 High x Dior heeft een releasedatum gekregen 215

Het is eindelijk zover, de populaire Air Jordan 1 x Dior krijgt een releasedatum. In verband met het Coronavirus hadden Dior en Jordan Brand besloten de release van wellicht de meest poulaire sneaker van 2020 uit te stellen. Het bleef ‘vaag’ wanneer de sneaker nou wel uit zou komen maar het ziet er nu toch echt naar uit dat er een geschikte releasedatum is gekozen. 

De gehele selectie van Dior x Jordan zullen uitkomen op 7 juli via een raffle. Het is nog niet helemaal duidelijk of de sneakers ook bij het eigen platform, SNEAKRS uit zal komen. We duiken nog even kort op de release in en zijn feutures:

Air Jordan 1 High x Dior

De samenwerking met de ontwerper van DIOR, Kim Jones en Jordan Brand had niet iedereen zo snel zien aankomen. Toch zijn we allemaal super tevreden met het resultaat, de sneakers hebben zoals verwacht een grote klasse. De basis is strak wit, bedekt met grijze laagjes. In het ‘wings’ logo die gevestigd is op de zijkant, staat ‘Air Dior’. Dit is handgeschreven gedaan op elk paar. De Swoosh is iets was gelijk opvalt, en dat is ook niet gek. Hij is namelijk vergroot en heeft de print van DIOR in een zwarte kleur gekregen. Dit vind je ook gelijk terug op de Tong, maar dit dan in een witte kleur. Hier nog boven op is het klein iconische labeltje geplaatst met ‘DIOR-AIR’. Dit is nog niet alles, de mid-sole heeft een witte kleur gekregen die voor een bepaalde rust zorgt. Ook hebben zij een ice out-sole toegepast. Je kan alles zeggen over deze sneaker, maar je kan niet zeggen dat hij saai is.

Bekijk ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer informatie over deze release.

Previous ArticleNext Article

De releasedatum voor de Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ is bekend 2

KangaROOS is de samenwerking aangegaan met Thatboii. Samen hebben zij het populaire Ultralight model van KangaROOS een make-over gegeven. Ook is er een releasedatum bekend gemaakt van de Thatboii x KangaROOS collab.

Thatboii is niet zo maar een merk dat je overal tegenkomt. De sleutel tot succes van het merk is het combineren van streetwear essentials en items van hoge kwaliteit in beperkte oplagen. In 2016 werd het merk opgericht door CHELO. Het in München gevestigde merk staat voornamelijk bekend om zijn Tees en de speciale items die worden gemaakt in Duitsland. De kenmerkende look van het merk is clean en simpel, deels streetwear, deels High Fashion en deels alledaags design met een unieke tint in elke collectie die zij creëeren.

Samen hebben zij een sneaker samengesteld die men doet denken aan een BMX silhouet, terwijl het KangaROOS model oorspronkelijk een handbalschoen was uit de jaren ’80. Chelo, oprichter van Thatboii, vindt de sneaker een absolute allrounder en de sneaker werkt met vele verschillende outfits. Dit was voor hem ook heel belangrijk.

Thatboii x KangaROOS Ultralight ‘Steel Grey’ | 4707T0002009

Als we naar de sneaker kijken valt het snel op dat het bovenwerk volledig grijs van kleur is. De basis van de sneaker bestaat uit mesh, met verschillende overlays van suède. Verder beschikt de sneaker over een grote tong die overigens ook van mesh is gemaakt. De buitenkant is versiert met de branding van KangaROOS, terwijl op de binnenkant de branding van Thatboii is te vinden. Onder het bovenwerk loopt een beige zool die de sneaker helemaal afmaakt.

Zoals we al zeiden is er ook een releasedatum bekend gemaakt. Op vrijdag 10 juli 2020 zal de sneaker releasen via Sneakerbaas en 43Einhalb om 00:00u ’s nachts. Bij Sneakerbaas moet je je van te voren inschrijven om kans te maken op een paartje. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


Thatboii X KangaROOS 'Grey'

vrijdag 10 juli 2020

Naar alle aanbieders
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS
Thatboii x KangaROOS

Vrijdag 3 juli 2020 dropt de Size? Exclusive adidas BC Trainer ‘The Panenka’ 5

Zoals vrijwel iedereen wel weet vind er om de vier jaar een toernooi plaats in Europa waar de beste voetballers hun thuisland mogen vertegenwoordigen tijdens het EK. Het winnende land gaat er natuurlijk vandoor met de prijs. In 2020 zou het Europees Kampioenschap plaats vinden, maar door Corona werd het EK jammer genoeg een jaar verschoven. Size? heeft in samenwerking met adidas Originals een exclusieve sneaker collectie samengesteld om het evenement te vieren. Ook al is het Europees Kampioenschap afgelast, de collectie zal gewoon releasen. Morgen, 3 juli 2020 dropt de Size? Exclusive adidas BC Trainer ‘The Panenka’.

adidas BC Trainer ‘The Panenka’ | FX2710

De BC Trainer neemt je mee terug in de tijd, helemaal naar 1976. De sneaker viert misschien wel een van de meest gewaagde doelpunten in een penaltyreeks ooit, namelijk de Panenka. Dit werd vaak geprobeerd, maar mislukte vaak. De manier heeft zijn naam te danken aan de Tsjechische voetballer Antonín Panenka. Hij scoorde met een Panenka in de Europese Finale. Zoiets moet je natuurlijk maar durven, want als het fout gaat ben jij de boosdoener voor je hele land. Door de gewaagde penalty won Tsjechië de penaltyreeks van Duitsland en waren ze Europees kampioen.

Om dit moment te vieren heeft Size? de BC Trainer een suède/lederen bovenwerk gegeven in blauwe en rode tinten. Dit zijn dezelfde tinten als die van het Tsjechoslowaakse nationale team. Het voetbed van de sneaker beschikt over een grafische print van de Panenka. Onder het bovenwerk loopt een bruine zool.

Morgen is het vrijdag 3 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker exclusief zal releasen via Size?. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €100,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


adidas BC Trainer 'The Panenka'

vrijdag 3 juli 2020

Naar alle aanbieders
adidas BC Trainer
adidas BC Trainer
adidas BC Trainer
Images by Size?

De New Balance 327 komt 11 juli in vijf nieuwe colorways 28

De New Balance 327 begint steeds meer de populariteit te winnen van de liefhebbers. En dat is zeker niet onterecht. Dit model is sinds de samenwerking met Casablanca is de sneaker namelijk helemaal terug. En voor de fans van de het 327 model hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 5 nieuwe colorways van deze sneaker uit op 11 juli.

De New Balance 327

De New Balance 327 is natuurlijk kenmerkend door zijn bijzondere outsole. Ze loopt, zoals bij veel sneakers, over de gehele zool van de sneaker. Wat echter deze sneaker bijzonder maakt is dat deze outsole doorloopt naar de hiel van de sneaker. Mede door deze outsole heeft de sneaker een heerlijke vintage look. Wat ook helpt bij deze vintage look is natuurlijk het bovenwerk. Bij deze vijf nieuwe colorways heeft het bovenwerk verschillende overlays van suède. Wat anders is bij deze releases dan bij de voorgaande releases is dat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh in plaats van nylon. Hierdoor heeft de sneaker nog meer een vintage look.

De Releases

In totaal zullen er vijf verschillende colorways uitkomen van deze New Balance. Namelijk de White/Grey/Purple, Blue/White/White, Green/Orange, Olive/Purple en Purple/Grey/Black. Allemaal gaan ze €110 kosten. Check de foto’s van de vijf colorways hieronder.

New Balance WS327COC 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFB 'Blue'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFA 'Orange/Green'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COB 'Olive/Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COA 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders