Skip to content
Upcoming

Deze Air Max 1 ‘Liner Red’ pak je nu voor €116,-

28 mei 2020 17:20
Deze Air Max 1 ‘Liner Red’ pak je nu voor €116,-

De Air Max 1 is het Nike model van Nederland. De colorways die op dit populaire model komen zijn dan meestal ook binnen no-time uitverkocht. Gelukkig zijn er af en toe een paar sleeper colorways die jij nu dan voor een prikkie kan kopen. Een van deze sleeper colorways is de Nike Air Max 1 ‘Liner Red’. Je kan deze colorway nu namelijk scoren voor maar €116,- bij Spartoo.

De Nike Air Max 1 ‘Liner Red’ beschikt over een bovenwerk geheel gemaakt van leer. Wat opvalt aan de sneaker is dat de upper is verdeeld in twee delen. Het bovenste deel is geheel wit gemaakt. Het onderste deel heeft een dubbele leren laag gekregen. De onderste laag heeft een paarse kleur met daaroverheen en knallende rode kleur. Het bovenwerk van de sneaker rust zoals altijd op de comfortabele Air Max 1 midsole. De mid- en outsole zijn dit keer net zoals de upper wit gekleurd.

De Nike Air Max 1 ‘Liner Red’ is afgeprijsd van €145,- naar €116,-. Dat betekent bijna €30,- korting! Klik op de knop hier beneden om de sneaker te shoppen en bekijk ook onze Sneaker Steal Festival pagina om alle deals en steals te checken!

Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Images by Nike