Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React ‘Tan’ met mijn €90 korting

28 mei 2020 19:44
De Nike Air Max 270 React ‘Tan’ met mijn €90 korting

Het is de derde dag van het Sneaker Steal Festival en vandaag heb ik een lekker sneaker met een speciale colorway. De colorway van deze Nike Air Max 270 React ‘Tan’ doet me namelijk erg denken aan die van de Nike x Tom Sachs Mars Yard. En laten we eerlijk zijn, het staat de Air Max 270 React erg goed.

De Nike Air Max 270 React is steeds meer te zien op straat en dat is niet zonder reden. De Nike Air Max 270 React beschikt namelijk over de beste technologieën van Nike en is daarmee een van de meest comfortabele sneakers op de markt. Dit komt door de combinatie van de React technologie in de voorvoet van de sneaker en natuurlijk de zichtbare Air technologie in de hak van de sneaker.

Het is natuurlijk de colorway wat deze sneaker helemaal afmaakt. Het bovenwerk zijn verschillende lichte en donkere beige kleuren te zien. Zo zien we deze kleur bij de mudguard. Wanneer we verder omhoog gaan op het bovenwerk zien we wat lichtere kleuren zoals off-white en crème wit. De Swoosh maakt dit model natuurlijk helemaal af. Deze rode Swoosh zorgt ervoor dat de rustige kleuren op het bovenwerk opgebroken worden. Deze rode kleur is ook te zien bij de heeltab op de hak van de sneaker.

Deze Nike Air Max 270 React ‘Tan’ is nu verkrijgbaar met een flinke korting. Je krijgt namelijk, wanneer je de code NIKE30, nog eens 30% korting op de korting die er er al was op deze sneaker bij Nike.

Voor meer steals check je natuurlijk de Sneaker Steal Festival pagina!

Nike Air Max 270 React 'Tan'

AT6174-700 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React 'Tan'
Nike Air Max 270 React 'Tan'
Nike Air Max 270 React 'Tan'
Nike Air Max 270 React 'Tan'